AGCO Power on 70 vuotta Nokian Linnavuoressa toiminut dieselmoottoritehdas, joka valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria. Henkilöstöä AGCO Powerilla on yli 700.

Yritys halusi sujuvoittaa ja nykyaikaistaa palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja yhdessä CGI:n kanssa. Verkkopalkka integroituna CGI HR Palkkoihin vähentää työn ja paperin määrä sekä tuo merkittäviä säästöjä palkkahallinnossa.

Valtaosa AGCO Powerin henkilöstöstä vastaanottaa palkkalaskelmansa verkkopankin kautta. Samalla palkkakuitit arkistoituvat automaattisesti lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. 

Ratkaisu tehostaa hallinnon toimintaa, mutta suurimman hyödyn saa kuitenkin henkilöstö, joka jatkossa saa luotettavampaa ja monipuolisempaa palvelua.

Henkilöstö on ottanut palvelun ilolla vastaan ja 99 % työntekijöistä on ottanut sen käyttöönsä. Pian olemme 100 % paperittomia. Yhteistyömme CGI:n kanssa on sujuvaa ja näemme CGI:n luotettavana kumppanina myös tulevaisuuden kehitystarpeisiimme.

 

AUTTAAKO PALKKAJÄRJESTELMÄNNE TEKEMÄÄN TYÖN TEHOKKAAMMIN VAI KAIPAAVATKO PALKKAPROSESSINNE KEHITYSTÄ?

CGI HR Palkat auttaa muistamaan deadlinet, toimii luotettavasti kellon ympäri ja on helppo käyttää. Tule kuulolle webinaariimme 2.4.2019 klo 9-10, niin kerromme lisää! Webinaari on ladattavissa myös jälkikäteen.