Tapaamme vuosittain asiakkaidemme liiketoiminta- ja IT-johtoa keskustellaksemme heidän organisaatioihinsa vaikuttavista trendeistä sekä prioriteeteista. Esimerkiksi vuonna 2019 tapasimme maailmanlaajuisesti 1550 yritysjohtajaa kymmeneltä eri toimialalta. Haastattelujen pohjalta ohjaamme vahvasti myös omaa toimintaamme.

Vuoden 2020 haastatteluissa esille ovat vahvasti nousseet tiedolla johtamiseen, analytiikkaan ja tekoälyyn liittyvät investoinnit. Toimintamalleja on useamman vuoden pyritty ketteröittämään ja nyt ollaankin monessa organisaatiossa jo toteutusvaiheessa. Uutena aihiona nousee erilaisiin ekosysteemeihin ja dataverkostoihin liittyminen sekä alustaratkaisujen kokeilu. Näissä usein ensimmäiseksi haasteeksi muodostuu yksilön tietojen liikuttelu ja suostumusten hallinta.

Asiakkaidemme esille tuomat prioriteetit ohjasivat myös konsulttiemme yliopisto-opintojen lopputöiden tutkimusaiheita, joiden tärkeimmät opit kerromme sekä tutkimuksen että käytännön esimerkkien kautta tässä webinaarissa. 

Lataa ilmainen webinaaritallenne, toimitamme sen sinulle sähköpostiin. Webinaari on nauhoitettu 24.5.2020.