Räätälöidyt ratkaisut valtionlainojen hallinnointiin CGI räätälöi Valtiokonttorille tehokkaat tietojärjestelmät luottojen hallinnointiin. Laiho ja Kota ovat nopeasti kasvaneet osaksi valtion rahoitushallinnon operatiivista ydinjärjestelmää. Valtiokonttori on valtiovarainministeriön alainen itsenäinen keskusvirasto, joka hallinnoi valtion muiden organisaatioiden myöntämiä ...
Helsinki, 10.05.2017 - IT-palveluyhtiö CGI:n kyberturvallisuuskeskus saa vastuulleen Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun kyberturvallisuuden valvonnan. Sopimus auttaa Veripalvelua tuottamaan ja turvaamaan yhteiskunnallisesti kriittisen palvelunsa myös kriisitilanteissa. ”Veripalvelu on huoltovarmuuskriittinen toimija. Ilman luotettavaa ja suojattua tietoa ei verivalmisteita pysty käytännössä ...

woman using smartphone digital concept

Henkilöstö- ja palkkahallinto

Laadukas henkilöstöhallinto varmistaa, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa, oikealla osaamisella ja oikeaan aikaan. Hyvin toteutetut digitaaliset HR-palvelut tehostavat toimintaa ja lisäävät henkilöstön tyytyväisyyttä henkilöstöhallinnon koko elinkaaren ajan. Onko teidän organisaationne HR-prosessit jo digitalisoitu? Testaa organisaationne HR:n digitaalisuuden taso kepeällä kyselyllä!

Linkitä tähän oikea juttu!

budgeting

Taloudenohjaus

Kokonaisvaltainen taloudenohjaus mahdollistaa tiedon hyödyntämisen kaikissa organisaation tarpeissa. Nykyaikainen ratkaisu on huoleton ja turvallinen ja täyttää digitalisaation asettamat vaatimukset. 

Tähän linkki johonkin!

process improvement

Ketterä kehittäminen ja sovellustuki

Tämän päivän nopeasti muuttuva liiketoiminta tarvitsee tukea digitaalisen murroksen toteutukseen. Palveluihimme kuuluvat ketterien menetelmien koulutus- ja valmennuspalvelut sekä agile-muutoshankkeiden suunnittelu ja läpivienti. Kehitettyjä tietojärjestelmiä on taas hallittava tehokkaasti, jotta IT-investoinneista saadaan täysi hyöty ja voidaan edistää liiketoiminnan kasvua.

Linkki johonkin!