Räätälöidyt ratkaisut valtionlainojen hallinnointiin CGI räätälöi Valtiokonttorille tehokkaat tietojärjestelmät luottojen hallinnointiin. Laiho ja Kota ovat nopeasti kasvaneet osaksi valtion rahoitushallinnon operatiivista ydinjärjestelmää. Valtiokonttori on valtiovarainministeriön alainen itsenäinen keskusvirasto, joka hallinnoi valtion muiden organisaatioiden myöntämiä ...
Kieku-hankkeen tavoitteena oli korvata yli 100 valtionhallinnon käytössä ollutta virastokohtaista talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmää, löytää yhtenäiset toimintatavat sekä parantaa tuottavuutta. Kieku-ratkaisu perustuu SAP-teknologiaan ja CGI:n palkanlaskennan ja ajanhallinnan komponentteihin. Kokoluokaltaan yksi suurimmista SAP-hankkeista Euroopassa ...
health digital technology

Tiedolla johtaminen

Liiketoimintatiedon hallinta ja tiedolla johtaminen tarvitsevat tuekseen ratkaisuja, jotka auttavat sinua pysymään askeleen edellä nykyhetkeä ja . Olemme kumppanisi analytiikan tuottamisessa aina suunnittelusta analytiikkaympäristösi ylläpitoon saakka.

Linkki

agile team

Asiakaskokemus (Customer Experience)

Kansalaiset kuluttajistuvat ja entistä paremman asiakaskokemuksen tuottaminen kuuluu myös julkisen hallinnon toimijoille. CGI on kumppanisi rakentamassa monikanavaista asiakaskokemusta, jonka mahdollistajina ovat mm. palvelumuotoilu, CRM, verkkokaupat & -palvelut, mobiilisovellukset, tuotetiedon hallinta, ketterä ohjelmistokehitys, API-arkkitehtuurit, DevSecOps & Cloud.

Linkki

accelerated testing

Työntekijäkokemus (Employee Experience)

Työntekijäkokemus on avaintekijä matkalla kohti erinomaista asiakaskokemusta. Autamme kehittämään työntekijäkokemusta, toteuttamaan digitaalisen työympäristön ratkaisuja sekä automatisoimaan tehtäviä.

Linkki

Toiminnanohjaus (kuva uupuu)

Toiminnanohjaus on yrityksen toiminnan sydän ja huolehtii, että ydintoiminnot rullaavat sujuvasti läpi arvoketjun ostoista aina valmiin tuotteen tai palvelun toimittamiseen loppuasiakkaalle. Siksi tiedon on oltava helposti saavutettavissa ja hyödynnettävissä – kenttähenkilöstön arjesta aina ylimmän johdon raportointinäkymiin asti.

Linkki