Ensisijaiset välilehdet

Digitalisoituvassa maailmassa valtionhallinto kohtaa asiakkaansa kaikkialla ja kaikkina vuorokauden aikoina. Digitaaliset kansalaispalvelut ja onnistuminen asiakaskokemuksessa sekä asioiden sujuva hoitaminen näyttelevät yhä suurempaa roolia valtionhallinnon toiminnoissa. Asiakastietoa on saatavilla enemmän kuin koskaan, joten sen turvallinen ja hallittu hyödyntäminen on sekä hallinnon että asiakkaan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Haluaisitko arvioida organisaatiosi digitalisoitumisasteen? Olisiko teidän hyvä olla myös mobiili? 

 

Digitaaliset palvelut suomalaisille

CGI auttaa valtionhallinnon asiakkaitaan tuottamaan suomalaisille entistä parempia sähköisiä palveluja. Parempia kokemuksia, uudenlaisia palveluita ja uutta liiketoimintaa. Olemme kumppanisi aina strategiasta ja visioista konkreettisten asiakaskokemusten toteuttamiseen ja jatkokehittämiseen saakka.

 
Palvelumuotoilu  Prototype Factory  Digital Spark -ajatuskiihdyttämö

Palvelumme Suomen tuottavuuden parantamiseksi

Digitalisaatio tuo mukanaan yhä laajempia mahdollisuuksia toimintojen mobilisointiin ja tehostamiseen. Autamme tehostamaan valtion toimintoja uusien digitaalisten teknologioiden ja tuotteistettujen mobiiliratkaisujen avulla. Toimimme myös turvallisuusviranomaisten kanssa. 

 
Mobiiliratkaisut