Helsinki, 17.06.2020 - CGI:n ja LähiTapiolan strateginen kumppanuus syvenee. Uuden sopimuksen myötä CGI huolehtii siitä, että LähiTapiolan historiallisen mittava uudistumisen hanke saavuttaa sille asetetut tavoitteet niin liiketoimintojen kuin asiakkaiden palvelukokemuksen osalta. Sopimus on arvoltaan 49 miljoonaa euroa.
Kansaneläkelaitos, Kela prosessoi miljoonia kansalaisten lähettämiä hakemuksia ja liitteitä vuodessa. CGI Data Capture –ratkaisu tekee paperihakemusten digitoinnin, automaattisen tulkinnan ja tunnistamisen prosessista kevyen, helpon ja skaalautuvan. Tekoälyyn pohjautuva tunnistuspalvelu analysoi yleisimmin käytettyjen liitteiden tekstisisällön tunnistusmalleja hyödyntäen.

Toimitamme IT-palveluja, joiden avulla pankki- ja vakuutusalan toimijat voivat minimoida pääomakustannuksia ja saavuttaa samalla merkittäviä kustannushyötyjä. Yhdistämme syvällisen toimialaosaamisen ja edelläkävijän ratkaisut tukemaan täysin hallittujen IT-palvelujen valikoimaa – aina konsultoinnista järjestelmäintegraatioon ja ulkoistamiseen.

Olipa kyse uusien säännösten vaatimista muutoksista IT-järjestelmiin, asiakaskokemuksen kehittämisestä tai suuresta IT-muutoksesta ja kustannussäästöistä, me autamme. Tarjoamme kullekin sektorille erityisesti kehitettyjä palveluita henkivakuuttamiseen, työeläkevakuuttamiseen ja vahinkovakuuttamiseen.

Palvelumme vakuutusyhtiöille

Meillä on vuosikymmenten toimialakokemus pankki- ja vakuutusalasta ja maailmanlaajuiset valmiudet kokonaisvaltaisten hankkeiden toteuttamiseen.

 

insurance ratabase group working smiling laptop

vakuutusala-kokemus

insurance-customers-wowfactor-fi

yhteisyritykset-Suomessa