Primary tabs

Helsinki, 14.11.2014

CGI Suomi on saanut päätökseen yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön kanssa. Neuvottelujen lopputuloksena enintään 270 henkilön työsuhde päättyy CGI Suomessa ja sen osakkuusyhtiöissä. Alustava arvio vähennystarpeesta oli 350 henkilöä.

– Vähennystarpeet jäivät merkittävästi aluksi arvioitua pienemmiksi. Osa vähennystarpeesta on neuvottelujen myötä onnistuttu välttämään mm. alihankintapalvelujen ostoja purkamalla, kertoo CGI Suomen toimitusjohtaja Heikki Nikku.

CGI tarjoaa uravalmennusta työllistymisen tueksi vähennettävälle henkilöstölle.

 Toivomme henkilöiden löytävän valmennuksen avulla osaamistaan vastaavaa työtä tai uusia suuntia ammatillisen osaamisensa kehittämiseen, kertoo CGI:n henkilöstöjohtaja Saara Lamberg.

Päättyneen yt-menettelyn perusteina olivat liiketoimintastrategiaan ja toiminnan uudelleen organisointiin liittyvät syyt. CGI:n strategiana on tuottaa palvelut mallilla, jossa vahva paikallinen osaaminen ja palvelutuotanto yhdistetään globaaleihin osaaja- ja palveluverkostoihin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Kaukoidässä. CGI jatkaa toimintaansa Suomessa kaikilla 17 paikkakunnalla.

Lisätietoja

Saara Lamberg
henkilöstöjohtaja, CGI Suomi
Puh. 040 7083 339 

Heikki Nikku
toimitusjohtaja, CGI Suomi
Puh. 0400 500 782

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton ICT-palveluja tarjoava yritys. Yhtiöllä on 68 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Suomessa CGI työllistää yli 3 000 henkilöä 17 paikkakunnalla. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä sekä on asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.fi.