Primary tabs

Helsinki, 27.12.2013

CGI on saanut yhteistoimintaneuvottelut Infrastructure management -liiketoiminnan loppukäyttäjäpalvelujen henkilöstön kanssa päätökseen. Neuvottelujen lopputuloksena noin 35 henkilön toimipiste muuttuu, kun loppukäyttäjäpalvelujen toiminnot keskitetään Helsinkiin ja Hämeenlinnaan. Toimipisteistä vain Imatra lakkautetaan kokonaan.

Imatralla siirtopäätös koskee 16:tta ja Jyväskylässä seitsemää työntekijää. Muilla paikkakunnilla, joita ovat Mikkeli, Oulu, Kuopio, Kouvola, Lappeenranta ja Turku, keskittämispäätös koskee muutamia tai yksittäisiä henkilöitä, jotka ovat olleet hajasijoitettuina erillään muista käyttöpalvelutoiminnoista.

Keskittämistoimet käynnistyvät 1.4.2014 alkaen. Kaikille henkilöille tarjotaan työtä henkilön oman valinnan mukaan joko Helsingistä tai Hämeenlinnasta. Työnantaja pyrkii löytämään henkilön osaamista vastaavia tehtäviä CGI:n muiden paikkakuntien toimipisteistä, jos muutto Helsinkiin tai Hämeenlinnaan ei työntekijälle ole mahdollista. Niille henkilöille, jotka eivät vastaanota tehtävää toisella paikkakunnalla, annetaan irtisanomisilmoitus 1.4.2014 lähtien.

Lisätietoja antaa

Saara Lamberg
henkilöstöjohtaja
Puh. 040 7083 339

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. suurin riippumaton, ICT:n ja liiketoimintaprosessien kehityspalveluja tarjoava yritys. Yhtiöllä on 68 000 asiantuntijaa yli 40 maassa Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa palvelemassa sen tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä sekä on asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.fi