Primary tabs

Helsinki, 05.11.2013

CGI Suomi Oy aloittaa yt-menettelyn. Menettelyn taustalla on asiakkaille tuotettavien loppukäyttäjien tukipalveluiden uudelleenorganisointi ja toimintojen keskittäminen, johon ei liity henkilöstön vähennystarvetta. Muutoksen avulla kehitetään ja keskitetään palveluiden tuottamista ja hallinnointia. Samalla varmistetaan kustannustehokkaampi toimintamalli ja asiakastyytyväisyyden jatkuva parantaminen. 

Toiminnan uudelleenorganisointi koskee loppukäyttäjien tukipalveluita. Osana uudelleenorganisointia työnantaja suunnittelee siirtää osan Imatran, Mikkelin, Oulun, Jyväskylän, Turun, Kouvolan, Lappeenrannan ja Kuopion liiketoiminnoista muille paikkakunnille. Muutos koskee noin 40 henkilöä. Heille tarjotaan tehtäviä CGI:n muissa toimipisteissä.

Lisätietoja antavat

Saara Lamberg
henkilöstöjohtaja
Puh. 040 7083339

Heikki Nikku
toimitusjohtaja
Puh. 0400 500782

 

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. suurin itsenäinen, ICT:n ja liiketoimintaprosessien kehityspalveluja tarjoava yritys. Yhtiöllä on 69 000 asiantuntijaa yli 40 maassa Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa palvelemassa sen tuhansia asiakkaita maailman laajuisesti. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä sekä on asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.fi.