Helsinki, 05.03.2019

Ruokapalveluiden toiminnanohjaukseen kehitetty CGI Aromi -ratkaisu palkittiin ravintola-alan PRO-gaalassa PRO Innovaatio 2019 -kunniamaininnalla. Diplomi myönnettiin Satokausikalenterin integroinnista osaksi Aromia.

Kunniamaininta on jo toinen, joka Aromin kyseiselle ominaisuudelle on myönnetty. Aiemmin Helsingin kaupunki palkitsi ratkaisun vuoden ilmastotekona.

”PRO-tunnuspalkinnot jaetaan ravintola-alan parhaille ammattilaisille ja innovaatioille, joten kunniamaininnan saaminen tiukan kilpailun loppusuoralla on hieno arvostuksenosoitus tekemällemme työlle. Tuntuu hyvältä olla kehittämässä teknologiaa, joka tekee suurkeittiöiden tuotannosta paitsi tehokasta myös ilmastoystävällisempää”, iloitsee Aromin kehittämisestä vastaava Tero Pollari CGI:ltä.

Laajasti käytössä olevaan ruokapalveluiden Aromi-toiminnanohjausjärjestelmään on integroitu Satokausikalenterin tiedot, jolloin sesongin mukaiset satokauden hedelmät ja vihannekset voidaan huomioida jo ruokapalvelun ruokalistojen suunnitteluvaiheessa. Satokausikalenteri kuuluu vakiona Aromin ominaisuuksiin, ja sitä voivat hyödyntää kaikki Aromia käyttävät suurkeittiöt. 

”Aromin kanssa viemme digitalisaation keinoin koko toimialaa eteenpäin kohti ekologisempia ratkaisuja ja valintoja. Samanlaista satokausiajattelua ei ole käytössä missään muissa alan järjestelmissä”, kiittelee Satokausikalenterin kehittäjä Samuli Karjula yhteistyötä CGI:n kanssa. 

Lisätietoa Aromista
Tero Pollari
Aromi-palvelut, CGI
050 410 2450
tero.pollari@cgi.com

Mediayhteydet
Esa Luoto
viestintä, CGI
050 380 5601
esa.luoto@cgi.com

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman suurimpia ja Suomen 2. suurin riippumaton IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on noin 74 000 asiantuntijaa. CGI tarjoaa kokonaisvaltaista palveluvalikoimaa asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja ulkoistuksiin. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. CGI:n liikevaihto on 11,5 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.com/fi.