Primary tabs

Helsinki, 12.11.2015

Kansainvälisesti tunnustettu ja riippumaton analyytikkoyritys NelsonHall on nimennyt CGI:n johtavaksi hallittujen tietoturvapalvelujen globaaliksi tarjoajaksi (Global Managed Security Services).

NelsonHall toteaa raportissaan (NEAT Vendor Evaluation & Assessment Tool for Managed Security Services), että CGI:n kuukausittain käsittelemien 550 miljoonan (kyber)turvallisuustapahtuman myötä yrityksellä on kattava kokonaisnäkemys kyberturvallisuudesta.

“Pohjois-Amerikan julkisella sektorilla hankkimiaan kokemuksia hyödyntämällä CGI on kehittänyt kykyään vastata eri teollisuudenalojen asiakkaiden tarpeisiin eri puolilla maailmaa. Tästä ovat osoituksena sen lukuisat uudet sopimukset tietoturvallisuusratkaisujen toimittamisesta hallinnon, teollisuuden ja finanssipalvelujen aloille”, toteaa NelsonHallin analyytikko Mike Smart.

NelsonHall antaa CGI:lle tunnustusta panostamisesta tutkimukseen sekä hyvistä yhteyksistä eri teknologiatoimittajiin, joka varmistaa teknologiariippumattoman turvallisuuspalvelujen tuotannon. Myös monikansallinen osaaminen saa kiitokset: “CGI:n monikielisen turvallisuusportaalin ansiosta asiakkaat pääsevät yhden käyttöliittymän kautta käyttämään johdettuja turvallisuuspalveluja”. Palvelujen tarjoamista tukevat kyberturvallisuuskeskusten (Security Operations Center, SOC) maailmanlaajuinen verkosto ja vahva kumppaniverkosto.  Asiakkaat voivat olla tiiviisti yhteydessä asiakaspalvelupäällikköön ja turvallisuusneuvojaan, jotka CGI:n globaalin toimitusmallin mukaisesti ovat yleensä samassa maassa kuin asiakas.

 “Olemme erittäin tyytyväisiä Nelson Hallin meille antamasta tunnustuksesta”, toteaa CGI:n globaalista kyberturvallisuudesta vastaava johtaja John Proctor. “Olemme tarjonneet asiakkaillemme hallittuja turvallisuuspalveluja jo vuodesta 2001, mutta kyberturvallisuustilanteen ja muuttuvien uhkakuvien vuoksi päivitämme toimintaamme jatkuvasti. Asiakkaillamme on kova taloudellinen paine liiketoiminnan tehostamiseen ja asiakaskeskeisemmäksi organisaatioksi kehittymiseen. He tiedostavat, että turvallisuuden huomiominen kaikilla toiminnan osa-alueilla tuo kilpailuetua, ja että yhteistyö osaavan turvallisuuspalvelukumppanin kanssa on liiketoiminnan kannalta järkevää.”

CGI:n palveluksessa on globaalisti yli 1 400 turvallisuusalan ammattilaista, joista monella on sotilastausta. Suomessa CGI:llä on 70 kyberturvallisuusasiantuntijaa sekä 24/7/365-periaattella palveleva täyden palvelun kyberturvallisuuskeskus.

Lisätietoa

Jan Mickos
kyberturvallisuusjohtaja, CGI Suomi
+358 40 8478740
jan.mickos@cgi.com

 

Media

Esa Luoto
viestintäpäällikkö, CGI Suomi
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

 

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton ICT-palveluja tarjoava yritys. Yhtiöllä on 65 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Suomessa CGI työllistää yli 3 200 henkilöä 17 paikkakunnalla. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä sekä on asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 mrd. Kanadan dollaria ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.fi