Primary tabs

Helsinki, 21.08.2012

CGI:n ja Logican yhdistyminen on luonut todellisen IT- ja liiketoimintaprosessipalveluiden markkinajohtajan, jonka toiminta-alue kattaa sekä paikalliset että globaalit markkinat. Toimimme 21.8.2012 alkaen nimellä Logica – nyt osa CGI:tä.

CGI:n ja Logican yhteenlaskettu liikevaihto on 8,5 miljardia euroa (2011). Meitä on 72 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Toiminta-alueemme kattaa Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikan, Euroopan sekä Aasian ja Tyynenmeren alueet.

Palveluvalikoimamme vastaa entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Konsultointi-, järjestelmäintegraatio- ja ulkoistuspalvelumme tarjoavat innovatiivisia ja joustavia ratkaisuja liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen ja uudistamiseen.

CGI:ssä asiakas on ykkönen

CGI:ssä asiakastyytyväisyys on erittäin tärkeä toiminnan mittari. Jatkamme oman toimintamme ja palvelumme kehittämistä sekä paikallisesti että globaalisti vahvistetuin resurssein.

Asiakasvastaavat ja projektitiimit, joihin asiakkaamme ovat luottaneet tähän asti, säilyvät jatkossakin. Yhteystietomme säilyvät ennallaan.

CGI on vahva, taloudellisesti vakaa ja kasvava yhtiö. Visiomme on olla johtava maailmanluokan IT- ja liiketoimintaprosessipalveluiden toimittaja, joka menestyy yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Lisätietoja Suomessa
Heikki Nikku, puh. 0400 500 782
toimitusjohtaja
Logica Suomi Oy


Logica on nyt osa CGI:tä. Olemme globaali IT-palvelu- ja liiketoimintayritys, joka auttaa asiakkaitaan saavuttamaan toimintansa tavoitteet. Palveluksessamme on 72 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Toimimme lähellä asiakkaitamme ja meillä on laaja osaaminen sekä kattavat IT-palvelut, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämistä missä vain, milloin vain. Lisätietoa cgi.com ja logica.fi.