Primary tabs

Helsinki, 17.01.2013

Kahden huomattavan it-palveluyrityksen CGI:n ja Logican yhdistyminen on nyt uudessa vaiheessa.

Toimimme jatkossa sekä Suomessa että kaikissa muissakin CGI-maissa nimellä CGI. Lyhenne tulee sanoista "Consultants to Government and Industry". Suomessa yritysnimi vaihtuu ja ilme uudistuu vähitellen. Maayhtiön juridinen nimi on nyt CGI Suomi Oy.

CGI on kanadalainen, maailman viidenneksi suurin it-palveluyritys, joka osti eurooppalaisen Logican elokuussa 2012. Kahden huomattavan yrityksen yhteenliittymä työllistää 71 000 ihmistä yli 40 maassa ja sen liikevaihto on 10 mrd Kanadan dollaria (n. 8 mrd euroa).

Suomessa toimintamme jatkuu ennallaan, eikä yritysnimen tai -ilmeen muutos edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Omat tutut yhteyshenkilöt ja asiantuntijamme eivät vaihdu. Nykyiset sopimuksenne siirtyvät uuteen yritykseen sellaisenaan. Yhteystietomme säilyvät ennallaan ja sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa etunimi.sukunimi@cgi.com.

Päätöksiä lähellä asiakkaitamme

Meillä on Suomessa yli 40 vuoden IT-palvelukokemus ja laaja toimialaosaaminen. Asiakaskeskeinen toimintamallimme takaa sen, että käytössänne on pysyvä, omistautunut ja joustava tiimi. Teemme edelleen päätökset paikallisesti ja vastaamme lähellä asiakkaitamme asiakastyytyväisyydestä, laadusta ja menestyksestä. Yhdistämme paikallisuuteen kansainvälisen tarjonnan ja osaamisen. 

Kanadalainen CGI on vahva, taloudellisesti vakaa ja kasvava yhtiö. Visiomme on olla maailman johtava IT-palvelujen ja liiketoimintaprosesseja tukevien palvelujen toimittaja, joka auttaa asiakkaitaan menestymään.

Lisätietoja saatte