Helsinki, 03.06.2020

IT-palveluyhtiö CGI ja energiapalveluyritys Leppäkoski Group Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Kolibri SaaS-palvelusta. Palvelu tarjoaa Leppäkoski Groupille ja sen tytäryhtiöille Leppäkosken Energialle ja Leppäkosken Sähkölle kokonaisuuden, joka tukee saumattomasti lähestyvää datahub-aikakautta.

”Vuonna 2022 Suomessa otetaan käyttöön Fingridin Datahub, mikä muuttaa energiamarkkinoiden sisäistä kilpailua. Ollaksemme valmiina uudessa kilpailutilanteessa, tarvitsemme modernin, kokonaisvaltaisen asiakaspalvelujärjestelmän, joka auttaa meitä parantamaan asiakaspalveluamme ja vapauttamaan aikaa ja resursseja liiketoiminnan kehittämiseen”, taustoittaa Leppäkosken Energian myyntijohtaja Juha Koskela.

Juha Koskelan mukaan Leppäkoski Groupin tekemään kumppanivalintaan vaikutti muun muassa vahva luottamus CGI:n energiatoimialan osaamiseen sekä kykyyn toimittaa datahub-vaatimusten mukainen ratkaisu suunnitellussa aikataulussa. 

“CGI:n Kolibri SaaS -ratkaisu on kehitetty palvelemaan loppuasiakasta ja hänen tarpeitaan – on hän sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Se tarjoaa asiakaspalveluun muunneltavan ja modulaarisen kokonaisuuden, joka voidaan sovittaa vastaamaan asiakkaamme toimintaympäristön tarpeita hyvin laajasti mm. asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, laskutuksen tai kuluttajapalveluiden osalta. Siinä on täysi tuki vuonna 2022 aloittavalle Fingridin datahub-markkinamallille”, kertoo CGI:n Energia ja vesi -toimialayksikön johtaja Esa Satola

Lisätietoa Kolibri ratkaisusta:
https://www.cgi.com/fi/fi/tuoteratkaisut/kolibri 

Esa Satola
johtaja, Energia ja vesi -toimialan palvelut, CGI
+358 40 721 6941
esa.satola@cgi.com 

Mediayhteydet:
Esa Luoto
PR Lead, CGI Finland
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia riippumattomia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 77 500 konsulttia ja muuta asiantuntijaa. CGI tarjoaa kokonaisvaltaista palveluvalikoimaa asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja hallintaan. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. CGI:n liikevaihto on 11,5 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.com/fi.