Primary tabs

Helsinki, 01.10.2015

Kimmo Koivisto on nimitetty finanssialan IT-palveluihin erikoistuneen LTC-Otso Oy:n toimitusjohtajaksi. Samassa yhteydessä Koivisto siirtyy CGI Suomen finanssitoimialan palveluista vastaavaksi johtajaksi.

LTC-Otso on CGI:n ja LähiTapiolan vuonna 2013 perustama yhteisyritys, joka hyödyntää palvelutuotannossaan CGI:n globaaleja toimintamalleja ja osaamista.

”Finanssiala muiden toimialojen tapaan elää voimakkaassa murroksessa. Pankkien ja vakuutusyhtiöiden on kyettävä tehostamaan vanhojen järjestelmiensä ylläpitoa sekä vapauttamaan resursseja uusien palvelujen kehittämiseen. LTC-Otso on esimerkki siitä, miten finanssialan IT-haasteisiin vastataan tehokkaasti ja tuottavasti. On hienoa päästä johtamaan tämän alueen ammattilaisia sekä Otsossa että CGI:ssä”, Koivisto kertoo.

Kimmo Koivistolla on pitkä kokemus IT-alalta. CGI:n johtotehtävissä Koivisto on työskennellyt vuodesta 1998.

LTC-Otsoa aiemmin johtanut Jukka Tarkiainen siirtyy CGI:n Nordics-organisaatioon vastaamaan finanssitoimialasta pohjoismaisella tasolla.

”Monet finanssialan asiakkaamme toimivat pohjoismaisina yrityksinä, joten myös CGI:n on toimittava aiempaa yhtenäisemmin läpi Pohjoismaiden. Uudessa roolissani tulen pitämään huolta, yhdessä Koiviston ja hänen pohjoismaisten kollegojensa kanssa siitä, että jaettujen toimintamallien ja resurssien lisäksi myös palvelukehitys on aiempaa yhtenäisempää”, tiivistää Tarkiainen uuden tehtävänsä CGI Nordicsissa.

 

Lisätietoa:

Kimmo Koivisto
toimitusjohtaja, LTC-Otso
+358 400 407001
kimmo.koivisto@cgi.com 

Tapio Volanen
toimitusjohtaja, CGI Suomi
+358 40 5704775
tapio.volanen@cgi.com

 

Media:

Esa Luoto
viestintäpäällikkö, CGI Suomi
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

 

LTC-Otso on vakuutus- ja pankkiliiketoiminnan IT-ratkaisuihin erikoistunut yhteisyritys, jonka CGI Suomi ja LähiTapiola perustivat vuonna 2013. LTC-Otso tarjoaa 300 IT-asiantuntijan voimin kattavia asiantuntija-, projekti- ja jatkuvia palveluja, liiketoiminta- ja ratkaisukonsultointia sekä tuote- ja integraatioratkaisuja.  Palveluita tuotetaan muun muassa vakuutusliiketoiminnan, varainhoidon, pankki-, maksuliikenne- ja laskutuspalveluiden sekä verkkoliiketoiminnan, talous- ja henkilöstöhallinnon ja erilaisten sisäisten palveluiden tarpeisiin. LTC-Otson asiakkaita ovat Elo, Etera, LähiTapiola-ryhmä, S-Pankki ja Turva. Lisätietoa: www.ltc-otso.fi.

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton ICT-palveluja tarjoava yritys. Yhtiön 68 000 asiantuntijaa palvelevat tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti. Suomessa CGI työllistää yli 3 200 henkilöä 17 paikkakunnalla. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä sekä on asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.fi.