Primary tabs

Helsinki, 29.10.2012

InfoCare ja Logica, joka on nyt osa CGI:tä, jatkavat yhteistyötä ja ovat solmineet kolmen vuoden sopimuksen, jossa InfoCare tuottaa lähitukipalveluja Logicalle ja sen suomalaisille loppuasiakkaille myös maailmanlaajuisesti.

Sopimus on jatkoa kolme vuotta kestäneelle yhteistyölle. Logicalle palvelua tuottaa noin sata InfoCaren asiantuntijaa Suomessa. Uusi sopimus mahdollistaa myös yhteistyön syventämisen ja palvelujen tehostamisen muun muassa järjestelmäintegraation myötä.

"Jatkamme mielellämme yhteistyötä. Yhdessä voimme edelleen kehittää toimintaamme, jotta loppuasiakkaillemme tuotetut palvelut ovat entistäkin laadukkaampia ja asiakkaan tarpeita vastaavia", toteaa Leena-Mari Lähteenmaa, ulkoistupalveluuista vastaava johtaja Logicalta, nyt osa CGI:tä.

"Sopimus Logican palveluiden jatkumisesta on InfoCarelle erittäin tärkeä. Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana kehittäneet yhteistyötämme palveluiden tuottamisessa Logican loppuasiakkaille Suomessa ja ulkomailla. Nyt solmittu uusi sopimus syventää tätä yhteistyötä ja luo hyvät edellytykset palvelun laadun kehittämiselle", toteaa InfoCare Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Tuomela.

Lisätietoa:

Logica, johtaja Leena-Mari Lähteenmaa, ulkoistuspalvelut, puh. 050 410 3135


 

Logica on nyt osa CGI:tä. Olemme globaali IT-palvelu- ja liiketoimintayritys, joka auttaa asiakkaitaan saavuttamaan toimintansa tavoitteet. Palveluksessamme on 72 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Toimimme lähellä asiakkaitamme ja meillä on laaja osaaminen sekä kattavat IT-palvelut, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämistä missä vain, milloin vain.

InfoCare Oy kuuluu johtavaan pohjoismaiseen ICT- ja kulutuselektroniikan palveluja yrityksille, kuluttajille ja digitaaliseen kotiin tarjoavaan InfoCare-konserniin. InfoCare Oy:n liikevaihto oli vuonna 2011 30 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 450. Lisätietoa www.infocare.fi.