Helsinki, 15.02.2018

Väestörekisterikeskus valitsi CGI:n yhdeksi puitesopimustoimittajakseen kahdella IT-asiantuntijapalvelujen osa-alueella. 

”Tämä puitejärjestely on Väestörekisterikeskukselle tärkeä. Yhteiskunnan digitalisaatiota edistävä työ on toiminnassamme keskeisessä asemassa, ja tätä työtä teemme yhteistyössä toimittajien kanssa”, Väestörekisterikeskuksen ICT-johtaja Pekka Rehn.

CGI on valittu IT-asiantuntijapalveluiden toimittajaksi JavaScript-teknologian sekä .NET-teknologian osa-alueille. Jatkossa Väestönrekisterikeskus voi hankkia mainittuja palveluja kevennetyllä kilpailutuksella hankkeisiin, jotka liittyvät tietojärjestelmien ja sen osien, sovellusten sekä tietokantojen suunnitteluun, määrittelyyn, kehittämiseen, toteuttamiseen, jatkokehittämiseen, ylläpitoon sekä laadun ja tietoturvallisuuden varmistamiseen.

 

Media

Esa Luoto
viestintäpäällikkö, CGI
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

  

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 71 000 asiantuntijaa sekä kokonaisvaltainen valikoima palveluja asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja ulkoistuksiin. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. CGI:n liikevaihto on 10,8 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.com/fi.