Helsinki, 24.03.2020

Organisaatioissa on noussut esille koronapandemian takia uudenlaisia haasteita erityisesti työvuorosuunnittelussa. Tällä hetkellä esimerkiksi hoitoalalla työskentelevät henkilöt ovat hankalassa tilanteessa työvuorosuunnittelun ja työajan priorisoinnin kanssa.

Työvuorosuunnittelussa puntaroidaan samanaikaisesti monia eri asioita koskien esimerkiksi työntekijöiden käytettävyyttä sekä vaihtuvuutta. Myös muut epätavanomaiset muutokset voivat aiheuttaa haasteita työvuorosuunnittelun tekemiselle, kuten viime hetken työvuoromuutokset tai tarve kasvattaa henkilöstön määrää tiettyyn työvuoroon.

Helpottaaksemme työvuorosuunnittelijoiden työtä, tarjoamme maksutonta työvuorosuunnittelun konsultointia Titania-asiakkaillemme puhelimitse niin kauan kuin konsulttikapasiteettiä riittää seuraavan 6 viikon aikana, kuitenkin maksimissaan 2 tuntia asiakasta kohden. Olet sitten kokenut työvuorosuunnittelija tai työvuorosuunnittelun vasta-alkaja, ole yhteydessä meihin alla olevalla lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian! 

Täytä lomake tästä.

Titania on käytössä noin 95 % sosiaali- ja terveysalan toimijoista työvuorosuunnittelussa. Titania työvuorosuunnittelun ohjelmisto on kehitetty työvuorojen systemaattiseen suunnitteluun ja seurantaan turvallisuustyössä sekä terveydenhuolto- ja hoiva-aloilla, kuten sairaaloissa, terveyskeskuksissa, vanhainkodeissa, päiväkodeissa, palvelu- ja hoitolaitoksilla, apteekeissa, aluepelastuskeskuksissa sekä kotipalveluissa. Titania sopii julkisille ja yksityisille organisaatiolle koosta riippumatta.

Muistathan, että asiakaspalvelumme palvelee normaalisti tukiasioihin liittyen:
tuki.titania.fi@cgi.com
puh. 010 302 3262