Primary tabs

Helsinki, 21.02.2017

CGI Suomi on yksi CGI:n yhdeksästä maayhtiöstä, jotka saivat tänä vuonna Top Empoyer -sertifoinnin.  Sertifikaatti tuli Suomelle jo neljännen kerran peräkkäin.

Sertifikaatin myöntää globaalisti yrityksiä tutkiva ja analysoiva Top Employer -instituutti. Sertifioinnin perustana on tiukka arviointiprosessi, johon sisältyy kansainvälinen, parhaita käytäntöjä kartoittava tutkimus sekä sisäinen auditointi. Niillä mitataan yrityksen onnistumista yhdeksällä eri osa-alueella, kuten johtaminen, osaamisen kehittäminen & koulutus, uramahdollisuudet, palkkaus ja palkitseminen, työolosuhteet ja yrityskulttuuri.

Henkilöstöjohtaja Ulla Walli pitää sertifiointia merkittävänä tunnustuksena työstä, jota CGI on tehnyt työympäristön, osaamisen ja henkilöstöjohtamisen kehittämisessä.

"Haluamme olla tunnettu ja arvostettu työnantaja ja tarjota henkilöstöllemme hyvän työntekijäkokemuksen. Tunnustus osoittaa, että työntekijäkäytäntömme ja henkilöstöprosessimme ovat laadukkaita ja kattavia. Olemme myös onnistuneet tasaisesti parantamaan arviointipisteytystämme", Walli toteaa.

Top Employer-sertifikaatti on hänen mukaansa erityisen arvokas siksi, että sen arviointi toteutetaan laatuauditointina.

"Se on työläs ja vie aikaa. Yhtiön prosessit ja käytäntöjen implementointi käydään läpi erittäin tarkkaan. Tarvitaan dokumentteja, täydennyksiä ja selvennyksiä vastausten todentamiseksi. Pelkkä halu- tai tavoiteperustelut eivät riitä", Walli kertoo.

CGI sai instituutilta viime vuoden tapaan myös Top Employer Eurooppa -sertifikaatin, koska maakohtaiseen sertifikaattiin on yltänyt yli viisi maayhtiötä Euroopassa. Tänä vuonna CGI:n Top Employer -vaatimukset täyttäviä maayhtiöitä on Suomen lisäksi Ruotsi, Englanti, Alankomaat, Belgia, Saksa ja Ranska sekä Euroopan ulkopuolelta Kanada ja Intia.

Top Employer -instituutti on riippumaton organisaatio, joka tutkii merkittävien työllistäjien työntekijäkäytäntöjä ympäri maailmaa ja vertaa näitä kansainvälisiin standardeihin. Instituutti on sertifioinut vuodesta 1991 alkaen yli 1200 huipputyöpaikkaa 116 eri maassa.

Lisätietoa

www.top-employers.com 

ja

Ulla Walli 
henkilöstöjohtaja, CGI Suomi
+358 40 772 7676
ulla.walli@cgi.com

 

Media

Esa Luoto
viestintäpäällikkö, CGI Suomi
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

 

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton ICT-palveluja tarjoava yritys. Yhtiön 68 000 asiantuntijaa palvelevat tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti. Suomessa CGI työllistää yli 3 000 henkilöä 17 paikkakunnalla. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä kattaen mm. 150 omaa IP-tuotetta sekä on asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). www.cgi.com ja www.cgi.fi