Primary tabs

Helsinki, 15.02.2016

IT-palveluyritys CGI on saanut yhdeksälle maayhtiölleen Top Empoyer -sertifoinnin. CGI Suomi oli yksi tiukat kriteerit erityisen hyvin täyttäneistä yrityksistä jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Sertifikaatin myöntää globaalisti yrityksiä tutkiva ja analysoiva Top Employer Institute. Sen myöntämä sertifiointi on tunnustus erityisen hyvästä työympäristöstä, osaamisen kehittämisestä sekä HR-johtamisesta.

”Top Employer on maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnistettu sertifikaatti. Olen äärimmäisen ylpeä siitä, että CGI Suomi pärjäsi tässä kansainvälisessä tutkimuksessa erinomaisesti. Se kertoo, että olemme onnistuneet henkilöstöjohtamisemme jatkuvassa parantamisessa”, kertoo CGI Suomen henkilöstöjohtaja Saara Lamberg.

CGI sai instituutilta myös Top Employer Eurooppa -sertifikaatin, koska maakohtaiseen sertifikaattiin on yltänyt yli viisi maayhtiötä Euroopassa. CGI:n Top Employer -vaatimukset täyttäviä maayhtiöitä, Suomen lisäksi, ovat Alankomaat, Belgia, Iso-Britannia, Ranska, Ruotsi ja Saksa sekä Euroopan ulkopuolella Intia ja Kanada.

Lisätietoa

www.top-employers.com 

ja

Saara Lamberg
henkilöstöjohtaja, CGI Suomi
+358 40 708 3339
saara.lamberg@cgi.com