Primary tabs

Helsinki, 22.08.2017

CGI ilmoitti tänään tehneensä käteistarjouksen Affecton, johtavan liiketoimintatiedon ja yritysinformaation ratkaisuja ja hallintapalveluja toimittavan yhtiön, ostamiseksi. Affecton hallitus suosittelee osakkeenomistajille CGI:n tarjouksen hyväksymistä.

Affecton osto tuo yli 1 000 korkeasti koulutettua asiantuntijaa ja vahvistaa merkittävästi CGI:n analytiikka- ja tietopohjaista digiosaamista. Affecto toimii 18 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Puolassa, Latviassa ja Liettuassa.

"Odotamme innolla pääsevämme toivottamaan Affecton asiantuntijat ​​tervetulleiksi CGI-perheeseen, tekemään yhteistyötä ja tuomaan tärkeää lisäarvoa asiakkaille asiantuntijoina ja innovaattoreina”, kertoo CGI:n Suomen ja Viron toimitusjohtaja Tapio Volanen. "Yhdistämällä Affecton osaamisen CGI:n maailmanlaajuiseen kyvykkyyteen, resursseihin ja toimintamalliin, pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia uramahdollisuuksia uusille CGI-ammattilaisille, kun jatkamme kannattavan kasvun luomista yhdessä."

"Vuosittainen, 20 maassa ja yli 1 300 asiakkaamme kanssa tehtävä strateginen haastattelututkimus, CGI Clients´ Global Insights osoittaa, että kehittyneen analytiikan soveltaminen liiketoiminnassa on asiakkaidemme johdon keskeisiä prioriteetteja. Asiakkaamme tulevat hyötymään Affecton asiantuntijoiden osaamisesta ja kokemuksesta nopeasti kasvavan tietokeskeisten palvelujen alueella. Samalla pystymme entistä paremmin auttamaan asiakkaitamme muuttumaan aidosti digitaalisiksi organisaatioiksi, kertoo CGI:n pohjoismaiden toiminnoista vastaava johtaja Heikki Nikku. CGI puolestaan ​​tuo Affectolle syvää, kokonaisvaltaista digitalisaatio-osaamista, mukaan lukien pääsyn maailmanlaajuiseen osaamiskeskusten verkostoon, vahvaan tuote- ja palvelutarjoomaan sekä korkeantason IT-konsultointiosaamiseen."

 

CGI Pohjoismaissa
CGI:llä on vahva paikallinen läsnäolo pohjoismaiden IT-palvelumarkkinoilla toimien lähes 8 000 ammattilaisen voimin 55 toimipaikassa Tanskassa, Virossa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Vahvalla sitoutumisella ja halulla olla toimialan paras pohjoismaissa ja globaalisti, CGI toimii markkinajohtajana kokonaisvaltaisten IT-ratkaisujen ja palvelujen, liiketoiminnan konsultoinnin ja ulkoistuspalvelujen tarjoajana. Pohjoismaissa CGI palvelee tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkuuksia lisäämään toiminnan tehokkuutta hyödyntämällä innovaatioita palvelemaan asiakkaidensa ja kansalaistensa digitaalisia tarpeita.

CGI
Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. suurin riippumaton ICT-palveluja tarjoava yritys. Yhtiön 70 000 asiantuntijaa palvelevat tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti konsultoimalla asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroimalla ja kehittämällä tietojärjestelmiä kattaen mm. 150 omaa IP-tuotetta sekä toimien asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 Mrd. Kanadan dollaria, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com

Affecto
Affecto on pohjois-eurooppalainen, datakeskeiseen liiketoimintaan keskittynyt teknologiayritys, jonka asiantuntemus kattaa aina yritysten tiedonhallinnasta tekoälyyn. Affecto luo liiketoiminta-arvoa asiakkailleen auttamalla heitä datakeskeiseksi ja siten muuttamaan liiketoimintaansa. Affectolla on pitkäaikaisia, sitoutuneita asiakassuhteita useiden keskeisten pohjois-eurooppalaisten yritysten sekä julkisten toimijoiden kanssa. Affectolla on paikallinen läsnäolo 18 toimipaikassa, jotka muodostavat tehokkaan verkon, ja toimien ainutlaatuisena kotina +1000 työntekijällemme.

Press release in English:
www.cgi.com/en/2017-08-22-CGI-makes-all-cash-offer-for-Affecto-Plc-a-leading-data-analytics-and-business-intelligence-services-firm-in-northern-Europe

 

Lisätietoa
 

CGI pohjoismaat
Heikki Nikku
President, CGI Nordic
heikki.nikku@cgi.com
+358 400 500 782

 

CGI Suomi
Tapio Volanen
toimitusjohtaja, CGI Suomi
tapio.volanen@cgi.com
+358 40 570 4775

Media
Jarkko Virtanen
johtaja, markkinointi ja viestintä
jarkko.virtanen@cgi.com
+358 40 759 3603