Helsinki, 15.08.2018

CGI jatkaa kaupan alaan erikoistuneen ohjelmistoyritys LS Retailin korkeimman tason kumppanina - ainoana Suomessa. Diamond-kumppanuus on osoitus poikkeuksellista omistautumisesta, osaamisesta ja kokemuksesta LS Retail -toimituksissa.

Kaupan alaan erikoistunut ohjelmistoyritys LS Retail nimesi CGI:n Diamond-tason kumppanikseen ensimmäisen kerran vuonna 2015. CGI on Suomessa ainoa Diamond-tason LS Retail -kumppani. Nimityksen saavuttamiseen vaaditaan vahvaa LS Retail -osaamista ja kokemusta useiden LS Retail-projektien toimituksesta. Taustalla onkin vuosien systemaattinen kehittäminen, kokemus kaupan ratkaisuista ja toistakymmentä asiakasprojektia LS Retail -ohjelmiston toimittamisesta.

”Olemme Suomessa toteuttaneet LS Retailin avulla useita kaupan monikanavaisuutta tukevia ratkaisuja asiakkaillemme. Esimerkiksi hypermarketketju Minimanille toteuttamamme Microsoft Dynamics NAV ja LS NAV -toiminnanohjausjärjestelmä selkeyttää masterdatan, tilausten ja varastosaldojen hallintaa sekä vapauttaa aikaa asiakaspalveluun ja tavaran hyllyttämiseen. Kassaratkaisua laajennettiin itsepalvelukassatoiminnallisuudella, jossa perinteisen pikakassan lisäksi otettiin käyttöön itsepalvelukassa”, kertoo CGI:n kaupan alan palveluista vastaava johtaja Kari Martelius.

”Olemme panostaneet voimakkaasti vähittäiskaupan digitalisaatiota tukevien ratkaisujen kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tässä LS Retailin hyödyntäminen on keskeisessä roolissa”, Martelius jatkaa.

LS Retail on maailman johtava retail ja hospitality -toimialoihin erikoistunut ohjelmistoyritys ja sen globaali kumppaniverkosto koostuu yli 330 yrityksestä 84 maassa. Diamond-tasolle on maailmassa yltänyt vain 10 kumppania.

Lisätietoa

Kari Martelius
johtaja, kauppa ja kuluttajapalvelut, CGI
+358 40 865 5255
kari.martelius@cgi.com

Media

Esa Luoto
viestintäpäällikkö, CGI
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 73 000 asiantuntijaa sekä kokonaisvaltainen valikoima palveluja asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja ulkoistuksiin. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. CGI:n liikevaihto on 10,8 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.com/fi.