Primary tabs

Helsinki, 16.04.2015

Kaupan alaan erikoistunut ohjelmistoyritys LS Retail nimesi CGI:n vuoden 2015 Diamond-tason kumppanikseen. CGI on Suomessa ainoa Diamond-tason LS Retail -kumppani. Nimityksen saavuttamiseen vaaditaan vahvaa LS Retail -osaamista ja kokemusta useiden LS Retail-projektien toimituksesta.

CGI Suomen Enterprise-liiketoiminnasta vastaavan johtajan Tapio Volasen mukaan taustalla on vuosien systemaattinen kehittäminen, kokemus kaupan ratkaisuista ja toistakymmentä asiakasprojektia LS Retail -ohjelmiston toimittamisesta.

Suomessa CGI:n LS Retail -asiakkaita ovat mm. hypermarketketju Minimani, ekokauppaketju Ruohonjuuri, opiskelijajärjestö HYY sekä Etelä-Pohjanmaan ja Suur-Seudun osuuskaupat.

LS Retail Diamond Partner 2015 -palkinto myönnettiin tänään LS Retailin kansainvälisessä conneXion-tapahtumassa Dubaissa.

LS Retail on kansainvälisesti johtava, retail-kauppaan erikostunut ohjelmistoyritys. Sen Microsoft Dynamics NAV -järjestelmään pohjautuvan ohjelmistoratkaisun on ottanut käyttöönsä yli 3 000 yritystä 50 000 myymälässään ja yli 115 000 kassapisteessään.

Lisätietoa

Tuomo Pulkkanen
Director Consulting Services, Retail, CGI
tuomo.pulkkanen@cgi.com

CGI Suomi nimettiin LS Retailin Diamond-kumppaniksi