Primary tabs

Helsinki, 06.05.2015

CGI on liittynyt Teknologiateollisuuden vetämään teollisen internetin foorumiin. Samalla yritys on kehittänyt uusia innovaatiopalveluita, joiden avulla suomalaiset yritykset voivat valjastaa teollisen internetin mahdollisuudet liiketoimintansa kehittämiseen.

Kehittämällään Digital Spark -konseptilla CGI auttaa suomalaisia yrityksiä tunnistamaan ja kehittämään osa-alueita, joilla digitaalisuus voidaan valjastaa paitsi toimintojen tehostamiseen myös täysin uusien palvelujen tuottamiseen. Palvelumallissa CGI:n johtavien asiantuntijoiden avulla pureudutaan suomalaisten yritysten arvoketjuihin tavoitteena tunnistaa kehityskohteet ja saada liikkeelle ketterä uudistamisprosessi.

Teollisen internetin foorumin (Finnish Industrial Internet Forum, FIIF) jäseneksi liittymisellä CGI haluaa tuoda tieto-taitonsa ja kokemuksensa Suomesta sekä maailmalta kotimaisten yritysten kilpailukyvyn parantamiseen.

”Olemme digitalisoineet yrityksiä ja yhteiskuntaa vuosikymmeniä, mutta nyt digitalisaatio etenee ennennäkemättömällä vauhdilla. Toimiala toisensa jälkeen huomaa evoluution sijasta elävänsä keskellä revoluutiota. Kaikilla toimialoilla ja yhteiskunnan eri osa-alueilla toimivana yrityksenä haluamme paitsi integroida järjestelmiä myös välittää parhaita käytäntöjä ja innovaatioita yli toimialarajojen”, kertoo Suomen CGI:n teollisen internetin johtava asiantuntija Antti Wallenius, joka edustaa CGI:tä myös FIIF:ssä.

Lisätietoa
Antti Wallenius
johtava konsultti, teollisen internetin ratkaisut, CGI Suomi
+358 50 351 6676
antti.wallenius@cgi.com

Mediayhteydet
Esa Luoto
viestintäpäällikkö, CGI Suomi
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com