Finnair

Finnair 

Rakensimme serverless-teknologialla tuetun API-arkkitehtuurin, joka auttaa Finnairia luomaan älykkään ja alansa parhaan matkailuekosysteemin. Yhdistämme palvelut ja taustajärjestelmät saumattomasti.

Tekoälystä tulee pääasia

HUS

Tekoälystä tulee pääasia. Kehitimme HUSille algoritmin aivoverenvuotojen tunnistamiseen. Tekoäly erottelee hetkessä kuvista ne, jotka vaativat radiologin huomiota. Diagnoosien tarkkuus paranee.


MacGregor

Paransimme merikuljetusten turvallisuutta. Tekoälyn avulla merikontit lastataan fiksusti ja merenkäynnin aikana seurataan, miten lasti käyttäytyy. 

Turku

Turun kaupunki - Smart City

CGI on Turun kaupungin Smart City –asiantuntijakumppani. Tavoitteena hiilineutraalius vuonna 2029. Hankkeen pääkohteita ovat lisäksi liikenne ja liikkuminen, digitaaliset palvelut, turvallisuus ja kaupunkisuunnittelu.

Etsitkö ratkaisuja terveydenhuollon tehostamiseen? Lue CGI:n ja LähiTapiolan menestystarina.

LähiTapiola

Rakensimme etälääkärisovelluksen LähiTapiolalle. Ideasta palvelun avaamiseen edettiin alle kolmessa kuukaudessa. Sen jälkeen TerveysHelpin rinnalle tehtiin myös LemmikkiHelppi.

Arkean ruokapalvelu

Arkea

Aromi-tuotteemme vähentää ruokahävikkiä ja lisää satokauden tuotteiden hyödyntämistä. Yhteistyöhankkeessa Aromi-sovellus välittää maanviljelijöiden ilmoittamat satotiedot suurkeittiöihin.

HMD Global

HMD Global

Rakensimme palvelualustan ja valmiudet datan kerryttämiseen maailmalta Suomeen vajaassa vuodessa. Tavoitteena on tarjota Nokia-puhelinten käyttäjille yhä parempia asiakas- ja tuotekokemuksia.

Koululainen pelaa Spoofya

Spoofy

Toteutimme Spoofy-mobiilipelin osana yritysvastuuohjelmaamme. Peli opettaa kybertaitoja ja nettikäyttäytymistä alakoulujen ensimmäisten luokkien oppilaille. Peli on maksuton.


Työterveys Virta

Autoimme tunnistamaan työhyvinvointiriskejä analytiikalla ja koneälyllä. Ratkaisu järkevöittää terveydenhoitohenkilökunnan työtä, arvioitu säästö on 250 henkilötyöpäivää vuodessa.


Otava

Otavassa pilveistymistä on tehty vahvalla otteella. Viime vuosina pilveistymistä on turvannut kybertuvallisuuskeskuksemme, joka hoitaa kaikki valvonta-, analysointi- ja raportointitehtävät.