Meille tulevaisuuden Suomi on yhä maailman paras maa. Valtio, jonka hallinto kohtaa kansalaiset kaikkialla ja kaikkina vuorokauden aikoina. Haluatko olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa voidaan yhä paremmin ja työsi jälki näkyy meidän jokaisen arjessa?

Me CGI:n valtionhallinnon tiimissä palvelemme valtion organisaatioita muotoilemalla innovatiivisia palveluja. Rakennamme ja konkretisoimme teknologioista saatavat hyödyt sekä toimitamme, ylläpidämme ja jatkokehitämme ratkaisuja, jotka nivoutuvat osaksi ihmisten elämää. Ratkaisumme näkyvät monien suomalaisten kuten metsänomistajien, autoilijoiden, perheiden ja virkamiesten arjessa.

Yksikkömme koostuu tällä hetkellä noin 250 osaajasta, mutta uusille tekijöille on tarvetta. Alta löydät kaikki avoimet paikkamme - hae tiimiimme nyt!


 


Olen viihtynyt CGI:llä jo seitsemän vuotta ja paikkatiedon tiimi ympärilläni on niin huikea, että ei ole tehnyt mieli vaihtaa muualle.

- Olli, paikkatietoasiantuntija


Tykkään siitä, kun CGI:llä ympärillä työskentelee paljon eri alojen asiantuntijoita. Kun erilaiset ihmiset kohtaa, siitä syntyy tosi innostavia juttuja.  

- Eeva, johtava analyytikko