Future Talent on CGI:n tapahtuma opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tule tutustumaan uramahdollisuuksiin, verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja rekrytoivien esimiesten kanssa!
Data Engineerinä työskentelevä Antti arvostaa arjessaan data-tiimin joustavia työskentelytapoja. Ne tukevat työmatkaa Salosta Turkuun sekä Antin muita vapaa-ajan rooleja, joita ovat muun muassa sählyisä, -valmentaja ja -tuomari.
Pilviosaaja
Ohjelmistokehittäjä
Tietovarastoarkkitehti

Haemme nyt osaajia useille eri paikkakunnille. Jos olet ohjelmistokehittäjä, pilviosaaja, arkkitehti tai tietovarastoasiantuntija, jätä hakemuksesi tästä. 

Jätä hakemus

 


Työntekijälupauksemme

Henkilöstö on menestyksemme kulmakivi. Nämä neljä arvolupausta auttavat luomaan yritystä, josta voimme olla ylpeitä.

Meillä on unelma 

Mission ja vision lisäksi meillä on myös unelma, jonka yrityksemme perustajat Serge Godin ja André Imbeau pukivat sanoiksi yhtiötä perustettaessa vuonna 1976. Unelmamme on luoda ympäristö, jossa kaikki nauttivat yhdessä tekemisestä ja jossa kaikilla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa yritystä, josta voimme olla ylpeä.  Lue lisää arvoistamme. 

Omistamme yrityksemme

Jokainen henkilöstömme jäsen on member, ja osakeosto-ohjelmamme antaa mahdollisuuden myös omistajuuteen. Omistajina mielipiteitämme kuunnellaan ja meillä on valta vaikuttaa CGI:n tulevaisuuteen. Tämän vuoksi kannamme vastuuta ja sitoudumme vahvasti kaikkeen, mitä teemme. Lue lisää henkilöstöeduistamme.

Välitämme henkilöstöstä ja ympäristöstä

Henkilöstömme hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino ovat meille tärkeitä. Uskomme, että tyytyväinen henkilöstö on perusta tyytyväisille asiakkaille ja sitä kautta menestyvälle yritykselle. Vastuullisena työnantajana haluamme edistää hyvinvointia ja jatkuvaa kehitystä ympärillämme. Lue lisää yritysvastuusta CGI:llä.

Olemme globaalisti paikallinen toimija

Yksi menestyksemme kulmakivistä on vahva paikallinen läsnäolo. Se tarkoittaa, että olemme edustettuina siellä, missä asiakkaamme ja henkilöstömme ovat – sadoissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Olemme vahvasti läsnä paikallisesti, mutta samalla myös aidosti kansainvälinen toimija. Tämä antaa membereillemme hyvän perustan kasvaa ja kehittyä läpi koko työuran. 

Globaalisti paikallinen

 

CGI:n Future Talentit

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Etsimme nuoria osaajia ja uusia innovatiivisia ideoita. Tarjoamme startin työurallesi ja kehityksen vastuullisissa tehtävissä.

Lue lisää

 

Etsimme kokeneita ammattilaisia

Ammattilaiset

Etsimme ammattilaisia edistämään asiakkaidemme digitaalista transformaatiota. Katso avoimet paikat ja liity asiantuntevaan joukkoomme.

Lue lisää

 

cgi-careers-benefits

Hyvinvointi ja edut

Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme hyvinvointiin ja takaamme kilpailukykyiset edut, joilla palkitsemme sekä ylläpidämme osaamista, hyvinvointia ja sitoutumista.
Lue lisää

CGI:läisten arkea

Tutustu CGI:läisten arkeen

#CGInside-blogissa kerromme membereidemme kokemuksista ja urakehityksestä CGI:llä. 

Lue lisää