Henkilöstömme pääsevät mukaan luomaan johtavaa IT-palvelujen tarjoajaa ympäristössä, josta voimme yhdessä olla ylpeitä. Nadia Soro kertoo videolla, mikä CGI:ssä on parasta.
Future Talent on CGI:n tapahtuma opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tule tutustumaan uramahdollisuuksiin, verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja rekrytoivien esimiesten kanssa!
Pilviosaaja
Ohjelmistokehittäjä
Tietovarastoarkkitehti

Haemme nyt osaajia useille eri paikkakunnille. Jos olet ohjelmistokehittäjä, pilviosaaja, arkkitehti tai tietovarastoasiantuntija, jätä hakemuksesi tästä. 

 

Jätä hakemus

 


 

Globaalisti paikallinen

 

Olemme lähellä henkilöstöämme ja asiakkaitamme. Olemme vahvasti läsnä paikallisesti, mutta samalla myös aidosti kansainvälinen toimija. Tämä antaa meille hyvän perustan kasvaa ja kehittyä läpi koko työuran.

 

Lue lisää CGI:stä yrityksenä

Globaalisti paikallinen

 

CGI:n Future Talentit

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Etsimme nuoria osaajia ja uusia innovatiivisia ideoita. Tarjoamme startin työurallesi ja kehityksen vastuullisissa tehtävissä.

Lue lisää

 

Etsimme kokeneita ammattilaisia

Ammattilaiset

Etsimme ammattilaisia edistämään asiakkaidemme digitaalista transformaatiota. Katso avoimet paikat ja liity asiantuntevaan joukkoomme.

Lue lisää

 

cgi-careers-benefits

Hyvinvointi ja edut

Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme hyvinvointiin ja takaamme kilpailukykyiset edut, joilla palkitsemme sekä ylläpidämme osaamista, hyvinvointia ja sitoutumista.
Lue lisää

CGI:läisten arkea

Tutustu CGI:läisten arkeen

#CGInside-blogissa kerromme membereidemme kokemuksista ja urakehityksestä CGI:llä. 

Lue lisää