Nadia Soro kertoo, mikä CGI:ssä on parasta.
Future Talent on CGI:n tapahtuma opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tule tutustumaan uramahdollisuuksiin, verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja rekrytoivien esimiesten kanssa!
Pilviosaaja
Ohjelmistokehittäjä
Tietovarastoarkkitehti

Haemme nyt osaajia useille eri paikkakunnille. Jos olet ohjelmistokehittäjä, pilviosaaja, arkkitehti tai tietovarastoasiantuntija, jätä hakemuksesi tästä. 

 

Jätä hakemus


 

 

Työntekijälupauksemme

Henkilöstö on menestyksemme kulmakivi. Nämä neljä arvolupausta auttavat luomaan yritystä, josta voimme olla ylpeitä.

Meillä on unelma 

Perustajamme unelmana oli luoda ympäristö, jossa kaikki voivat nauttia yhdessä tekemisestä. Hän halusi antaa kaikille mahdollisuuden olla mukana rakentamassa yritystä josta olla ylpeä. Elämme tätä unelmaa todeksi joka päivä. Tämä unelma ja yrityksemme arvot määrittelevät ainutlaatuisen yrityskulttuurimme. Lue lisää arvoistamme. 

Omistamme yrityksemme

Jokainen henkilöstömme jäsen on CGI member ja meillä kaikilla on mahdollisuus olla yrityksemme omistajia. Meillä on valta vaikuttaa CGI:n tulevaisuuteen, joten kannamme vastuuta ja sitoudumme vahvasti kaikkeen mitä teemme. Lue lisää henkilöstöeduistamme.

Välitämme henkilöstöstä ja ympäristöstä

Meille on tärkeää henkilöstömme hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino. Uskomme, että tyytyväinen henkilöstö on perusta tyytyväisille asiakkaille ja sitä kautta menestyvälle yritykselle. Vastuullisena työnantajana haluamme edistää hyvinvointia ja jatkuvaa kehitystä ympärillämme. Lue lisää yritysvastuusta CGI:llä.

Olemme globaalisti paikallinen toimija

Olemme lähellä henkilöstöämme ja asiakkaitamme. Olemme vahvasti läsnä paikallisesti, mutta samalla myös aidosti kansainvälinen toimija. Tämä antaa meille hyvän perustan kasvaa ja kehittyä läpi koko työuran. 

Globaalisti paikallinen

 

CGI:n Future Talentit

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Etsimme nuoria osaajia ja uusia innovatiivisia ideoita. Tarjoamme startin työurallesi ja kehityksen vastuullisissa tehtävissä.

Lue lisää

 

Etsimme kokeneita ammattilaisia

Ammattilaiset

Etsimme ammattilaisia edistämään asiakkaidemme digitaalista transformaatiota. Katso avoimet paikat ja liity asiantuntevaan joukkoomme.

Lue lisää

 

cgi-careers-benefits

Hyvinvointi ja edut

Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme hyvinvointiin ja takaamme kilpailukykyiset edut, joilla palkitsemme sekä ylläpidämme osaamista, hyvinvointia ja sitoutumista.
Lue lisää

CGI:läisten arkea

Tutustu CGI:läisten arkeen

#CGInside-blogissa kerromme membereidemme kokemuksista ja urakehityksestä CGI:llä. 

Lue lisää