Helsinki, 24.01.2018 - IT-palveluyhtiö CGI ja pohjoismainen kortti- ja digitaalisten maksujen välittäjä Nets ovat allekirjoittaneet sopimuksen IT-ulkoistuksen jatkamisesta. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa.  
Helsinki, 30.08.2017 - IT-palveluyhtiö CGI ja teollisuusteknologiayhtiö Valmet ovat allekirjoittaneet sopimuksen IT-ulkoistuksesta. Sopimus kattaa kaikki Valmetin yli 30 toimintamaata ja on arvoltaan noin 38 miljoonaa euroa.
Ulkoistuspalvelumme luovat pohjan toiminnan tehostamiselle ja kustannussäästöille, jotka mahdollistavat uudet investoinnit ja edistävät liiketoiminnan muutosta. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaamme liiketoiminta- ja teknologiatarpeiden mukaisesti.
it outsourcing handshake against data technology

Business Scaled SIAM on uuden sukupolven malli IT-palvelujen ja -ekosysteemin johtamiseen. Yhteistyömallissa CGI vastaa IT-palveluiden hallinnoinnista ja ohjaamisesta läpi koko toimittajakentän. Samalla tuomme SIAM-palvelun lähelle asiakkaamme liiketoimintaprosesseja. Asiakkaanamme sinulla säilyy vapaus valita haluamasi kumppanit eri osa-alueille.

Katso videolta, mitä Jaakko Aaltonen kertoo SIAM-palveluiden eduista.

Tutustu palveluun

HR- ja palkkaulkoistuspalvelun avulla tarjoamme asiakkaillemme keinon saada aiempaa enemmän hyötyjä irti järjestelmistä, joita olemme kehittäneet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kehittää prosesseja yhdessä asiakkaidemme kanssa tarjoten käyttöönne nykyaikaiset ja alati kehittyvät toimintamallit.

Katso videolta, miten AGCO Power sujuvoitti ja nykyaikaisti palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja.

 

Tutustu HR- ja palkkaulkoistuspalveluihimme