Perinteisen allekirjoittamisen haasteena ovat pitkät käsittelyajat ja paikkariippuvuus. Lisäksi paperien kierrätys pöydältä toiselle on erittäin iso tietoturvariski. Nykyaikana osapuolet eivät aina ole fyysisesti läsnä samassa paikassa ja sopimusten lähettäminen postin välityksellä on erittäin hidasta. Epämääräinen sopimukseton tila ennen allekirjoituksia ei ole kummallekaan osapuolelle edullinen.

Rondon sähköinen allekirjoitus auttaa allekirjoittamaan sopimukset missä ja milloin tahansa. Sähköinen allekirjoitus perustuu pankkitunnistautumiseen, toimikorttiin tai mobiilivarmenteeseen. Rondo Sähköisen allekirjoituksen avulla allekirjoittamasi dokumentti arkistoituu automaattisesti, mikä vähentää tietoturvariskejä, ja löydät sopimuksen helposti myös myöhemmin.

Rondo Sähköinen allekirjoitus

 

Kun sopimusten ja muiden dokumenttien allekirjoittaminen ja arkistointi on helppoa ja nopeaa, jää prosessista enemmän aikaa esimerkiksi asiakaspalveluun tai lisämyyntiin. Sähköinen allekirjoitus säästää jopa 90% työ- ja prosessiajoissa! Lisäksi kumpikin osapuoli pääsee nauttimaan sopimuksen mukaisista palveluista paljon nopeammin ja epäselvä sopimukseton aika lyhenee huomattavasti.

Lataa Rondo Sähköinen allekirjoitus demovideo.

Tutustu sähköisen allekirjoituksen hyötyihin työsopimusprosessissa webinaarissa!

Sähköisen allekirjoitusratkaisumme hyödyt

  • Koko allekirjoitusprosessi on sähköinen, mukaan lukien automatisoitu arkistointi
  • Allekirjoittaminen nopeutuu ja aikaa säästyy jopa 90%
  • Käytettävissä kaikkialla ja milloin vain
  • Minimoi tietoturvariskit
  • Ympäristöystävällisempi kuin paperitulosteet

Lue lisää aiheesta blogissa

Sinetöi parhaat osaajat töihin nopealla työsopimuksen allekirjoittamisella

Erikoismyymälän rahoitushakemus on tietoturvariski ja työaikasyöppö

Tutustu myös muihin Rondo-ratkaisuihimme

Automatisoidut työnkulut

Hankinnasta maksuun

Myyntilaskujen käsittely

Sähköinen arkistointi

Rondo Mukana

 

Lataa automaatio-opas ja ota selvää, mitä toimintoja ja työtehtäviä on mahdollista kehittää prosessien automatisaatiolla.