Rondo Mukana

Dokumenttien asiatarkistus ja hyväksyntä mobiilisti

Rondo Mukana kulkee mobiilissa mukana missä vain ja milloin vain. Se mahdollistaa dokumenttien asiatarkastuksen ja hyväksymisen ajasta ja paikasta riippumatta. Myös dokumenttien haku ja katselu arkistosta onnistuu näppärästi.

Välittömiä hyötyjä organisaatiollesi

Organisaation laskujen hyväksymisessä haasteena on usein hyväksyjien tavoitettavuus. Kun hyväksyntöjä ei saada ajoissa, laskujen kiertoaika pitkittyy ja maksuaika ylittyy helposti johtaen viivästyskorkoihin ja perintäkuluihin. Hyväksyminen on usein työasemasta riippuvaa, jolloin kiireisiä ja paljon liikkeellä olevia hyväksyjiä on vaikea tavoittaa.

Rondo Mukana mahdollistaa dokumenttien asiatarkistuksen ja hyväksymisen ajasta ja paikasta riippumatta, jolloin dokumenttien kierto nopeutuu olennaisesti. Näin voidaan minimoida viivästys- ja perintäkuluja sekä mahdollistetaan maksuaikataulun alituksesta saatavat hyödyt.

Käyttäjän kannalta mobiilikäyttö tuo joustoa, tehokkuutta ja helppoutta työpäiviin. Esimerkiksi asiakaskäynneillä voi tulla tilanteita, jossa keskusteluun nousee sopimus tai asiakas haluaa selvennyksiä jo suoritettuun laskuun. Rondo Mukana mahdollistaa tarvittavan dokumenttien saatavuuden arkistosta nopeasti ja vaivattomasti mobiililaitteella. 

Siirry digiaikaan Rondo Mukana -mobiiliratkaisulla

Rondo Mukana mahdollistaa dokumenttien asiatarkistuksen ja hyväksymisen sekä dokumenttien lukemisen arkistosta nopeasti ajasta ja paikasta riippumatta. Rondo Mukana on tietoturvallinen ratkaisu ja helposti käyttöönotettavissa yksinkertaisella kuukausihinnoittelulla. Rondo Mukana -mobiiliratkaisua voi käyttää millä tahansa Android-, WinPhone- ja iOS (Apple) -laitteilla. 

Rondo Mukana on osa CGI:n Mukana-mobiiliratkaisuja. Katso alla oleva video ja tutustu Mukana-mobiiliratkaisuihin.