Rondon Workflow -ratkaisulla pystyt digitalisoimaan talousprosessien lisäksi laajan skaalan erilaisia työnkulkuja aina lupahakemusten käsittelystä vakuutusprosesseihin ja henkilöstöhallintoon. Automatisoidut prosessit tuottavat tehoa ja kustannussäästöjä.

Kaikissa organisaatioissa on lukuisia arkirutiineja, joissa asioita tehdään toistuvasti samalla tavalla. Nämä tehtävät ovat usein niin jokapäiväisiä, etteivät ne tule edes mieleen, kun puhutaan työnkulkujen automatisoinnista. Eräitä tyyppiesimerkkejä ovat tietojen siirto järjestelmistä toiseen tai asiakkaan palveluun liittyvät työvaiheet eri ihmisten tekeminä. Tehtävät vievät kerrallaan vain muutamia minuutteja, eikä kerrannaisvaikutusta aina huomata.

Rondo-tuoteperheestä valmiit ratkaisut työnkulkuihin

CGI Rondo -tuoteperheestä löydät valmiin ratkaisun lähes jokaiseen työnkulkuun. Saat palvelukseesi asiantuntijamme ja turvalliset, testatut sekä räätälöitävät työkalut, jotka vastaavat tarpeitasi nyt ja tulevaisuudessa. Ratkaisu voidaan ottaa käyttöön vaiheittain, yrityksellesi sopivalla konseptilla. Jos sinulla on jo Rondo käytössäsi, tehosta sen käyttöä ja laajenna palvelua muihinkin automaation paikkoihin.

Rondon työnkulku soveltuu käytettäväksi minkä tahansa prosessin yhteydessä. Sen käyttökohteita voivat olla esimerkiksi:

  • ostolaskujen hyväksyminen
  • muistiotositteiden hyväksyminen
  • hankintapyyntöjen laatiminen ja hyväksymiskäsittely
  • sopimusten hyväksyminen/ratifiointi ja elinkaarenhallinta
  • palkkausesitysten hyväksyminen

Näin tunnistat työnkulkujen tehostamisen paikat

Työnkulkujen automatisointia voi hyödyntää kaikissa työtehtävissä, joiden vaiheet toistuvat samanlaisina kerrasta toiseen. Automaatioprosessi voi käynnistyä asiakkaan vahvistaessa tilauksen, asukkaan ilmoittaessa hukkaamastaan avaimesta tai projektipäällikön merkatessa tehtävän laskutusvalmiiksi.