Rondon työnkulkuratkaisulla pystyt digitalisoimaan talousprosessien lisäksi muita työnkulkuja aina lupahakemusten käsittelystä vakuutusprosesseihin ja henkilöstöhallintoon. Automatisoidut prosessit tuottavat tehoa ja kustannussäästöjä.

Työnkulku

Kaikissa organisaatioissa on lukuisia arkirutiineja, joissa asioita toistetaan samalla tavalla kerrasta toiseen. Nämä tehtävät ovat usein niin jokapäiväisiä, ettei niitä välttämättä tule ajatelleeksi, kun puhutaan työnkulkujen automatisoinnista. Tehtävät vievät kerrallaan vain muutamia minuutteja, jolloin kerrannaisvaikutusta ei välttämättä huomata.

Työnkulkujen automatisointia voi hyödyntää esimerkiksi asiakkaan vahvistaessa tilauksen, asukkaan ilmoittaessa hukkaamastaan avaimesta tai projektipäällikön merkatessa tehtävän laskutusvalmiiksi.

Tyypillisiä käyttökohteita

 

 

Rondosta valmiit ratkaisut työnkulkuihin

Rondo-tuoteperheestä löydät valmiin ratkaisun lähes jokaiseen työnkulkuun. Saat palvelukseesi asiantuntijamme ja turvalliset, testatut sekä räätälöitävät työkalut, jotka vastaavat tarpeitasi nyt ja tulevaisuudessa. Ratkaisu voidaan ottaa käyttöön vaiheittain, yrityksellesi sopivalla konseptilla. Jos sinulla on jo Rondo käytössäsi, tehosta sen käyttöä ja laajenna palvelua muihinkin automaation paikkoihin!

Tutustu automaatio-oppaassamme, kuinka Veripalvelu dokumentoi sidosryhmien viestit ja asiakirjat automaattisesti Rondolla. Näin heillä on mahdollisuus tiivistää yhteistyötä esimerkiksi viranomaisten kanssa entisestään.

Työnkulkuratkaisumme hyödyt

  • Prosessit suoraviivaistuvat ja rutiinit automatisoituvat
  • Mahdollisuus lisätä rajoittamaton määrä työnkulkuprosesseja eri käyttötarkoituksiin
  • Asiakirjojen käsittely on yksinkertaista ja nopeaa
  • Poikkeamat ja ongelmakohdat ovat helposti tunnistettavissa ja korjattavissa valvontaominaisuuksien ansiosta
  • Yhteensopivuus muiden työnkulkuprosesseissa käytettyjen järjestelmien kanssa

Lue lisää aiheesta blogissa

Maksoin laskuni ja säästin – vinkkejä viivästyskorkojen välttämiseen

Automaatio tarkoittaa säästöjä, mutta myös laatua.

Tutustu myös muihin Rondo-ratkaisuihimme

Hankinnasta maksuun

Myyntilaskujen käsittely

Sähköinen arkistointi

Rondo Mukana

Sähköinen allekirjoitus

 

Lataa automaatio-opas ja ota selvää, mitä toimintoja ja työtehtäviä on mahdollista kehittää prosessien automatisaatiolla.