CGI Rondo on ratkaisumme liiketoimintaprosessien työnkulkujen ja asiakirjojen hallintaan. Rondon kattava digitaalinen alusta tarjoaa sähköisen allekirjoittamisen sekä kaikki vaiheet hankinnasta maksuun. Lisäksi se auttaa automatisoimaan liiketoimintaprosessien työnkulkuja ja sähköistä arkistointia.

Nopeutuneet läpimenoajat tuottavat jatkuvia säästöjä

Rondon avulla tehostat määrämuotoisia prosesseja virheettömästi tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa, nopeutat läpimenoaikoja ja parannat toiminnan laatua, varmuutta sekä ennakoitavuutta.

Rondo auttaa hallitsemaan laajoja dokumenttikokonaisuuksia digitaalisesti ja asiakirja kulkee automaattisesti prosessista toiseen. Paperinenkin asiakirja arkistoidaan digitaalisesti, jolloin sen käsittely myöhemmin on helpompaa ja poistaminen turvallista! Rondo on täysin yhteensopiva dokumenttien säilytys- ja tuhoamissäädösten kanssa.

 

Rondo in figures

 

 

Rondo-ratkaisut

Ratkaisumme rakentuu prosessimoduuleista ja voit valita niistä tarpeisiisi sopivat. Monipuolinen integroitavuus mahdollistaa liittymien rakentamisen kaikkiin liiketoimintasi keskeisiin järjestelmiin.

Rondo-moduulit

Automatisoidut työnkulut

Hankinnasta maksuun

Myyntilaskujen käsittely

Sähköinen arkistointi

Rondo Mukana

Sähköinen allekirjoitus

 

Asiakastarinat

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Rondosta asiakasesimerkeistä.

Referenssit

Helsingin kaupungin asunnot

Vantaan kaupunki

Hesburger (Salmela-yhtiöt)

Punaisen Ristin Veripalvelu

Maatalousyrittäjien eläkelaitos

 

Rondo 360

 

 

 

Hesburgerin ja Salmela-Yhtiöiden 370 yhtiötä viidessä maassa nojaavat CGI:n Rondoon

"Halusimme nopeuttaa ja tehostaa taloushallintoa. " Tiukan analyysin ja vertailun jälkeen Rondo piti ykköspaikkansa ja yhtiöiden kaikki ostolaskut kulkevat yhden ja saman Rondon kautta.

Lue lisää

Lataa automaatio-opas

Automaatio pelkästään kustannussäästöinä ja rutiinien karsijana on liiallinen yksinkertaistus. Automaation suurimmat hyödyt löytyvät usein muualta. Tämä ilmainen opas kertoo, kuinka voit poistaa organisaatiosi laatu- ja aikasyöpöt automatisoitujen työnkulkujen avulla.

Lataa opas