OMNI360 Laskutus

keskitetystä laskutuksesta kustannustehokkuutta

OMNI360 Laskutus tekee aluetasoisten organisaatioiden laskutusaineiston käsittelystä keskitettyä ja sujuvaa. Pilvipalvelu ottaa vastaan lähteestä riippumatta kaikki terveyden- ja sosiaalihuollon aineistot, tuottaen niiden perusteella ajantasaista laskutus- ja maksatusdataa. 

Asiakas- ja organisaatiolaskutuksen sujuvasti yhdistävä OMNI360 Laskutus vähentää merkittävästi nykyistä laskutuskausien vaihtumisesta seuraavaa työkuormitusta ja viivettä. Ratkaisusta kiittävät myös tietohallinto ja talouspäälliköt, sillä kalliita hankintoja tai uudistuksia nykyisiin järjestelmiin ei tarvita – OMNI360 Laskutus tukee avointa alusta-ajattelua sekä avoimia rajapintoja esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmiin. Skaalautuvuuden ansiosta konsernirakenteesta tulee mukautuva ja organisaatiomuutosten huomiointi on helppoa. Kaikki tämä merkitsee lisää kustannustehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja tyytyväisyyttä niin henkilöstölle kuin laskujen saajille.

OMNI360 Laskutus tekee laskutusaineistosta kerralla valmista, kattaen niin yhdistettävät kuin ketjutettavat tapahtumat, suorakorjauksen, tuotteistuksen, omakustannelaskennan, JHS-luokituksen, tuoteryhmät, tuotteet, alisuoritteet, lisämääreet, kohdentamisen tapahtumapäivällä palvelun saajaan tuote-tasolla sekä hinnoittelun ja hinnastot.

Monta hyvää syytä valita OMNI360 Laskutus:

  • Jatkuvaa säästöä ajassa ja rahassa – laskutus- ja maksatusprosessit suoraviivaisia, läpinäkyviä ja tehokkaita
  • Asiakastyytyväisyys paranee – laskuaineiston käsittely tehostuu ja sujuvoituu
  • Kattaa kaikki laskutustarpeet – asiakaslaskutus, sisäinen laskutus, organisaatiolaskutus, alueiden tai  kuntayhtymien välinen laskutus sekä muu laskutus
  • Pitää organisaatiosi tilanteen tasalla ja askeleen edellä – asiakasmaksujen maksukaton seuranta on helppoa, järjestelmä tukee ajantasaista ja ennakoitavaa laskutusaineistojen raportointia
  • Tarjoaa mukautuvan konsernirakenteen - organisaatiomuutokset on helppo huomioida
  • Lisää sujuvuutta ja jatkuvuutta – monivuotinen tietokantarakenne
  • Turvallinen investointi – perinteisiä järjestelmiä edullisempi.

OMNI360 Laskutus on OMNI360 Raha –tuoteperheeseen kuuluva tuote.

 

Ota yhteyttä:

Mika Sivula

040 151 3136, mika.sivula@cgi.com

Nora Huttunen

040 172 2072, nora.huttunen@cgi.com