Navici® Trip Planner

Trip Planner etsii parhaat joukkoliikenneyhteydet, joilla pääset määränpäähäsi

Tehokas joukkoliikennejärjestelmä on erittäin tärkeä osa kaupunkien ja alueiden kilpailukykyä. CGI:n kehittämä Navici Trip Planner ‑reittiopasohjelma ottaa huomioon kaikki liikennemuodot. Se on erittäin kustannustehokas ratkaisu toiminnan tehostamiseen. Ratkaisu antaa tarkkaa, ajantasaista tietoa, mikä parantaa liikenneverkon käytettävyyttä, lisää kysyntää ja parantaa asiakaspalvelua. Samalla se vähentää asiakaspalvelukeskuksiin kohdistuvia paineita ja auttaa viranomaisia hyödyntämään liikenneverkon resursseja mahdollisimman tehokkaasti.

Navici Trip Planner käyttää älykästä reitinsuunnittelualgoritmia, joka arvioi mahdolliset reitit, jotka vastaavat käyttäjän antamia matkatietoja. Käyttäjät voivat määritellä lähtö- ja määräpaikan ilmoittamalla katuosoitteen, maamerkin, pysäkin, aseman tai risteyksen. Jos käyttäjän syöttämät tiedot vastaavat useita kohteita, Navici Trip Planner laatii luettelon, josta käyttäjä voi valita oikean vaihtoehdon. Navici Trip Planner arvioi useita lähtö- ja tulopysäkkejä ja huomioi sen, ettei lähin pysäkki ole välttämättä paras ratkaisu. Ohjelma esittää todelliset ovelta ovelle -kävelyreitit, jotka on varustettu yksityiskohtaisilla kävelyaikatiedoilla ja ohjeilla. Jotta käyttäjien on helpompi valita sopivin reitti, Navici Trip Plannerissa on myös karttakäyttöliittymä. Lähtö- ja määräpaikan voi valita kartalta, ja reitti näkyy kartalla. Nämä tiedot sekä aikataulu ja reittisuunnitelmat voidaan myös tulostaa.

Navici Trip Planner perustuu avoimeen järjestelmäarkkitehtuuriin, joten integraatio on helppoa ja ratkaisu on joustavasti räätälöitävissä. Navici Trip Planner toimitetaan verkkosovelluspalveluna (SaaS), mikä pienentää investointeja ja käyttökustannuksia sekä parantaa investointien tuottoa. Palvelun skaalautuvuus on erinomainen, eikä samanaikaisten loppukäyttäjien määrälle ole käytännössä ylärajaa, koska järjestelmään on integroitu kuormituksen tasapainotusratkaisu. Navici Trip Planner voidaan integroida useimpiin kaupallisesti saatavilla oleviin aikataulu- ja reitinhallintatyökaluihin, mikä nopeuttaa asiakaskohtaisen tietokannan luomisprosessia. Navici Trip Planner on saatavilla useilla eri kielillä.