Navici® AVL

Ajoneuvojen paikannus tehostaa toimintaa. Ympäristökin kiittää liikenteen tehostumisesta.

Paikkatieto taipuu monipuolisesti avuksi kuljetusalan ja muiden työkoneita ja ajoneuvoja käyttävien alojen tarpeisiin. Tällaisia ovat muun muassa kunnossapito ja pelastustoimi. CGI:n kehittämän ajoneuvojen paikannus- ja raportointijärjestelmä tuo paikkatiedon arkityön avuksi: kaluston ja töiden seurantaan sekä toiminnan laadun kehittämiseen. Tänä päivänä myös ympäristöseikat puoltavat tarkkaa raportointia.

Toimialoilla, joilla ajokilometrejä ja työtunteja on vuosittain suuri määrä, pienikin käyttöasteen nousu tuottaa merkittäviä säästöjä. Yritykset tarvitsevat tietoa myös kuljettajien ajotavoista, sillä ne vaikuttavat polttoaineen kulutukseen ja syntyviin päästöihin. Tiestön kunnossapidossa saattaa puolestaan olla tarve tietää jälkikäteen, milloin esimerkiksi tietty tieosuus on aurattu tai hiekoitettu.

Navici AVL -ajoneuvojen paikannus- ja raportointijärjestelmä on integroitu ratkaisu ajoneuvojen seurantaan sekä työnjohdon viestintään ja tehtävien välitykseen kuljettajille. Se soveltuu hyvin myös esimerkiksi autovuokraamoille, sillä se antaa mahdollisuuden ajoneuvojen varkauksien estoon.

Hyödyt

  • ajoneuvojen seuranta tehostaa toimintaa
  • parempi käyttöaste ja ajotapojen seuranta vähentävät ympäristön kuormitusta ja tuovat säästöjä
  • monipuoliset ja tarkat raportit helpottavat johtamista ja lisäävät tasa-arvoa kuljettajien välillä
  • luotettava ja helppokäyttöinen ratkaisu säästää työnjohdon aikaa
  • työntekijät oikeassa paikassa oikeaan aikaan