Enemmän hoitoaikaa asiakkaille

Yhä useammat ikääntyneet haluavat asua kotona mahdollisimman pitkään, vaikka he tarvitsevatkin tukea. Kotihoitoon kohdistuvat vaatimukset kasvavat ja on löydettävä entistä tehokkaampia keinoja tarjota kotihoidon palveluja. Samaan aikaan on kuitenkin ratkaisevan tärkeää varmistaa, että asiakkaat saavat kotonaan inhimillistä ja turvallista hoitoa.

Kotihoito Mukana on helppokäyttöinen mobiiliratkaisu liikkuville kotihoitajille ja monipuolinen suunnittelutyökalu heidän esimiehilleen. Kotihoitaja voi viettää enemmän aikaa asiakkaiden kanssa, kun hän pystyy tarkastelemaan ja päivittämään asiakastietoja matkapuhelimella asiakkaan kotoa käsin. Kotihoitajien työtä voi ohjata ja seurata tehokkaasti selainkäyttöisellä suunnittelu- ja raportointityökalulla.

Kotihoito Mukana on suomalaisten kotihoito-organisaatioiden yleisimmin käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä ja palvelulla on noin 4000 päivittäistä käyttäjää: kotihoitajia, kotisairaanhoitajia, lähihoitajia ja toiminnanohjaajia.

Kotihoito Mukana on suomalainen innovaatio!

 

Asiakashyödyt

  • Reaaliaikainen työtehtävien jakaminen liikkuville työntekijöille, työajan kirjaaminen sekä toteutuneen työajan raportointi.

  • Tehokas työkohdekohtaisten tietojen hallinta sekä kohteisiin sijoitettavat tunnisteet, jotka helpottavat töiden kirjausta.

  • Työtehtävien tilanteen ajantasainen seuranta tiimi- ja yksilötasolla.

  • Turvallinen asiakastietojen käsittely ja tallennus paikasta ja ajasta riippumatta.

  • Helppokäyttöinen mobiilikäyttöliittymä.

  • Mobiilin toiminnanohjauksen avulla asiakkaat tavoittelevat jopa yli 65% välitöntä asiakastyöaikaa, joka on yli 50% enemmän kuin aikana ennen järjestelmän käyttöönottoa.

  • Parempaa palvelua asiakkaille – välittömään asiakastyöhön käytetyn ajan lisääntyminen ja käyntitietojen ajantasainen raportointi.

 

 

Miksi CGI?

CGI:llä on mittava kokemus Kotihoito Mukana -ratkaisun käyttöönotosta erikokoisissa organisaatioissa. Ratkaisun käyttöönotto on nopeaa ja hallinta helppoa. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille etusijalla ja olemme aina valmiita etsimään ratkaisun, joka vastaa parhaiten heidän tarpeitaan.

 

Blogi: Kotihoito Mukana vei vanhukset ulos - hyväntekeväisyysohjelma päästi sisälle asiakkaan arkeen

Lue blogi