Kotihoito Mukana - sujuvoita ikääntyneiden kotipalvelua‭

Yhä useammat ikääntyneet haluavat asua kotona mahdollisimman pitkään, jolloin varmistettava, että asiakkaat saavat kotonaan inhimillistä ja turvallista hoitoa.

Kotihoito Mukana on mobiili toiminnanohjausratkaisu liikkuville kotihoitajille ja monipuolinen suunnittelutyökalu heidän esimiehilleen. Kotihoito Mukanalla hoitajien työtä ohjataan ja seurataan tehokkaasti selainkäyttöisellä suunnittelu- ja raportointityökalulla.  Kotihoitajan mobiilisovelluksen avulla ajantasainen työlista on aina mukana ja työtuntien kirjaus ja työmääräysten kuittaus onnistuvat vaivattomasti. Kotihoitaja pystyy tarkastelemaan ja päivittämään asiakastietoja mobiililaitteella asiakkaan kotoa käsin.

Hallinnollisen työmäärän laskiessa kotihoitaja pääsee viettämään enemmän aikaa asiakkaiden kanssa ja tekemään laadukkaampaa hoitotyötä.

Kotihoito Mukana helpottaa kotihoitajien, kotisairaanhoitajien, lähihoitajien ja kotihoidon toiminnanohjaajien työtä ympäri Suomen ja on yksi käytetyimmistä kotihoidon työkaluista.

Miksi ottaa käyttöön Kotihoito Mukana?
  • Kotihoitajien työtehtävien suunnittelu, ohjaaminen ja seuranta on tehostuu. Toteutunut työaika raportoidaan mobiilisti tai tunnisteiden avulla asiakkaan kotona.

  • Kotihoidon kohdetietojen hallinta on luotettavaa.

  • Asiakastietojen käsittely paikasta ja ajasta riippumatta on turvallista.

  • Parempaa ja turvallisempaa kotipalvelua asiakkaille – hoidolle jää enemmän aikaa ja palvelulaatu on läpinäkyvää myös omaisille.

  • Kotihoito Mukanalla ohjataan yli 4200 kotihoitajan työtä ympäri Suomen.

 

Tutustu asiakastarinoihimme

Helsingin kotihoidossa Kotihoito Mukana on 1800:n kotihoidon ammattilaisen apuna takaamassa turvallisen potilastiedon siirron yli 10 000 asiakkaan hoitoa varten.

 

 

Webinaari: Konsultointi ja analytiikka kotihoidon kehittämisen tueksi, Case Nakkilan kotihoito

Tutustu

 


 

LATAA OPAS KENTTÄTYÖN TOIMINNANOHJAUKSEN KEHITTÄMISEEN

Oppaamme kertoo miten liikkuvan työn toiminnanohjausjärjestelmä CGI Mobilog auttaa tehostamaan kenttätyötä, sujuvoittaa liikkuvan työn suunnittelua ja mahdollistaa toiminnan kehittämisen tiedolla johtamisen keinoin. Lataa ilmaiseksi!