Etätohtori-palvelu mahdollistaa uusia tapoja terveydenhuollon palveluiden järjestämiseen luonnollisesta asiakkaan ja lääkärin vuorovaikutuksesta tinkimättä. Palvelu perustuu korkealaatuisen videoyhteyden käyttöön, jossa asiakas ja hoitava henkilökunta voivat kommunikoida laadukkaan ja helppokäyttöisen videoyhteyden avulla. Muun muassa terveyskeskukset voivat palvella asiakkaitaan nykyistä paremmin, ...

Etälääkäripalvelu – lääkärin ja asiakkaan sydänystävä

Tiesitkö, että pääosa lääkärikäynneistä onnistuu tutkitusti parhaiten etäyhteyden välityksellä? Etälääkäripalvelu on luotettava ja nykyaikainen ratkaisu niin asiakaskokemuksen vahvistamiseen, terveyskeskusten palveluiden kehittämiseen kuin lääkärien työn tehostamiseen. 

 

Etälääkäripalvelut mahdollistavat lääkärikäynnit laadukkaan ja tietoturvallisen videoyhteyden avulla ja vuorovaikutuksesta tinkimättä. Asiakkaiden aikaa ei kulu matkoihin tai jonottamiseen, ja ammattilaisten työ tehostuu. Lääkäreillä on mahdollisuus hoitaa enemmän asiakkaita, ja peruutukset on helppo paikata kutsumalla toinen asiakas tilalle. Etävastaanotto on enemmän kuin keskustelua – lääkäri pystyy esimerkiksi kuuntelemaan asiakkaan sydämen ja keuhkot elektronisella stetoskoopilla. Hän voi kohdistaa kameran tutkittavaan paikkaan sekä nähdä asiakkaan sydänfilmit ja seurantatiedot. Samaan aikaan lääkärin ulottuvilla on asiakkaan sairauskertomus liitteineen. Asiakkaille etävastaanotto tarjoaa nopean ja matalan kynnyksen tavan lääkärin tavoittamiseksi ajasta ja paikasta riippumatta. Tärkeintä on asiantuntemus, jonka tulee olla mahdollisimman helposti potilaan ulottuvilla. Etäyhteyksien ansiosta myös kollegojen apu on aina saatavilla.

Monta hyvää syytä valita etälääkäripalvelu:

  • Jatkuvaa säästöä ajassa ja rahassa – asiakkaat eivät joudu matkustamaan paikasta toiseen, lääkärin työ tehostuu
  • Lisää resursseja – vaikka palveluja olisi alueella supistettu, voidaan lääkärin palvelut tarjota etänä.
  • Asiat hoituvat etänä – esimerkiksi palvelukodeissa ja muissa laitoksissa voidaan välttää potilaiden turhia siirtoja lääkäriin.
  • Asiakastyytyväisyys paranee – nopea ja matalan kynnyksen ratkaisu lääkärin tavoittamiseksi ajasta ja paikasta riippumatta
  • Laadukkaat tutkimuslaitteet – teknologiasta lisää hyötyjä.
  • Parempaa hoitoaa – lääkärit pystyvät helposti ja tehokkaasti konsultoimaan kollegoitaan sekä eri alojen erikoislääkäreitä.

PYYDÄ ESITTELY

Täytä alla oleva lomake, ja olemme sinuun yhteydessä verkkotapaamisen sopimiseksi.