CGI USE - Unified Service Experience

Skaalautuva, pilvipohjainen palvelunhallinnan ratkaisu

Yritykset etsivät jatkuvasti keinoja tehostaa toimintaansa. CGI USE on ratkaisu palvelutuotannon johtamiseen ja tehtävien hallintaan. Se siirtää monet, nykyisellään Excelissä tai esimerkiksi sähköpostitse hallinnoitavat työt yhteen ja samaan järjestelmään, jolloin päällekkäisen työn määrä vähenee, työn koordinointi helpottuu ja seuranta on reaaliaikaista.

CGI USE soveltuu sekä yrityksille että yhteisöille. Se on nopeasti käyttöönotettavissa ja skaalautuu helposti erikokoisten yritysten tarpeisiin. Ratkaisu on rakennettu useilla yrityksillä palvelunhallinnan alustana jo valmiiksi käytössä olevan ServiceNow -teknologian päälle laajentaen sen käyttömahdollisuuksia mm. liiketoimintaprosesseihin.

CGI USE

Palveluiden ja tehtävien hallinta on helppoa ja nopeaa

CGI USE soveltuu kaikentyyppisten palveluiden ja tehtävien hallintaan (esimerkkeinä kiinteistönhuolto, HR, IT, markkinointi) ja tarjoaa ratkaisun mm. yhteydenpitoon, kuljetusten optimointiin sekä työ- ja palvelupyyntöjen hallinnointiin - myös silloin kun työ on liikkuvaa, sillä järjestelmä toimii mobiilisti. Samoin raportointi on reaaliaikaista. Palvelukokonaisuus koostuu sekä ServiceNow:n vakiotoiminnallisuuksista että CGI:n omista sovelluksista. Näin kokonaisuus on aina asiakkaan tarpeisiin sopiva.

CGI USE käyttöliittymä

Ketterästi käyttöön, tarpeiden mukaan laajennettavissa

CGI USEn käyttöönotto on ketterää ja nopeaa. Käytännössä järjestelmä on käyttöönotettavissa jo ennen ensimmäistäkään tapaamista ja se muokataan yrityksen tarpeita vastaavaksi muutamassa workshopissa. Palvelu on erittäin kustannustehokas ja skaalautuu helposti tarpeiden mukaan.

Käyttöönotto ei vaadi yritykseltäsi investointeja. Palvelu on pilvipohjainen, eli laiteriippumaton eikä sitä varten tarvita ylimääräisiä palvelimia tai uusia työasemia. Me varmistamme, että ratkaisu on tietoturvallinen ja integroituu myös kolmansien osapuolten ratkaisuihin.

CGI USE tekee palvelunhallinnasta ja työtehtävien suorittamisesta yksinkertaista, kustannustehokasta ja mikä tärkeintä, liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaa.

Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä, miten CGI USE voi auttaa tehostamaan yrityksenne palvelunhallinnan prosesseja.