Joustavuutta ja tehokkuutta palkanmaksuprosessin kaikkiin vaiheisiin

Palkanmaksuprosessi on kriittinen ajallaan suoritettava tukiprosessi. Sen luotettavuus ja tehokkuus ovat perusvaatimuksia. Helppokäyttöiset ja toimintavarmat palkkahallinnon ratkaisut tarjoavat vahvan tuen palkanlaskennan eri prosesseihin.

CGI:n palkanlaskennan ratkaisut soveltuvat sekä yksityis- että julkissektorille ja erikokoisten organisaatioiden henkilöstöryhmien palkanlaskennan tarpeisiin. Asiakaskuntamme on erittäin laaja – yli 1000 yritystä ja organisaatiota käyttää HR- ja palkkaratkaisujamme. Ratkaisujemme tukemana maksetaan 1,3 miljoonan suomalaisen palkat.

CGI HR -palkat tarjoavat

  • Joustavat ja pitkälle automatisoidut toiminnot palkkatapahtumien käsittelyyn ja tarkistamiseen
  • Erittäin laajat analysointi- ja raportointimahdollisuudet
  • Lakisääteiset ja yleisesti tarvittavat tilastot vakioraportteina 
  • Parametroitavat toiminnot eri työehtosopimusten ja asiakkaiden tarpeiden mukaan ilman räätälöintiä
  • Avoimilla rajapinnoilla liitettävissä lähes mikä tahansa palkkojen esikäsittelytapa
  • Uudet ominaisuudet nopeasti käyttöön, ohjelmaversiot 1-2 kertaa vuodessa

 

Uuden palkkajärjestelmän valintaamme vaikutti haastavat liittymät uuteen HR-järjestelmään ja useat erilaiset työehtosopimukset. Näihin haasteisiin CGI pystyi löytämään ratkaisut. Yhteistyö on sujunut hyvin ja jatkamme järjestelmän kehitystä CGI:n kanssa edelleen.

- Alma Media

 

Helposti laajennettavissa

Palkanlaskentamme on osa CGI HR -tuoteperhettä. Palkkaratkaisuja voidaan laajentaa tuntitietojen käsittelyyn sekä HR-prosesseja tehostaviin sähköisiin lomakkeisiin. Näin järjestelmään tallennettuja tietoja voidaan hyödyntää myös esimerkiksi työhyvinvoinnin arvioimisessa. Tehokkuutta saadaan, kun tiedot syötetään siellä, missä parhaiten tiedetään, ja virheiden mahdollisuus pienenee kun eri tallennusvaiheet minimoidaan.

Tarjoamme palkkahallinnon ratkaisuja myös Palveluna-konseptilla (Software as a Service). Palveluna on kustannustehokas ja joustava tuotantoympäristö, jonka kautta on mahdollista käyttää palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon itsepalvelusovelluksiamme.

Tutustu myös muihin CGI HR -tuoteratkaisuihimme

CGI HR -kokonaisratkaisu

Katso kaikki HR-palvelumme

Palvelumme henkilöstöhallinnolle