CGI:n palkanlaskentaohjelmat soveltuvat sekä yksityis- että julkissektorille ja erikokoisten organisaatioiden henkilöstöryhmien palkanlaskennan tarpeisiin. Asiakaskuntamme on erittäin laaja – yli 1000 yritystä ja organisaatiota käyttää HR- ja palkanlaskentaohjelmia. Asiakkaitamme ovat niin pienet muutaman kymmenen henkilön yritykset kuin Suomen valtiokin. Ratkaisujemme tukemana maksetaan yli 1,3 miljoonan suomalaisen palkat. Meillä on yli 40 vuoden kokemus palkanlaskentaohjelmien kehityksestä.

  

1000
yritystä ja organisaatiota käyttää palkanlaskentaohjelmiamme

  

1,3
miljoonan suomalaisen palkat maksetaan ratkaisujemme tukemana

  

yli 40
vuoden kokemus palkanlaskentaohjelmien kehityksestä

   

  • Palkat maksettu luotettavasti ja aina ajallaan
  • Pitkälle automatisoidut toiminnot tapahtumien käsittelyyn ja tarkistamiseen
  • Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen säännönmukaisissa tehtävissä
  • Erittäin laajat analysointi- ja raportointimahdollisuudet
  • Lakisääteiset ja yleisesti tarvittavat tilastot vakioraportteina 
  • Valmiina yli 90 eri työehtosopimusta, lisäykset ja muutokset helposti parametroitavissa
  • Palkkalaskelmat työntekijöille mobiilisovellukseen
  • Uudet ominaisuudet nopeasti käyttöön, ohjelmaversiot 1-2 kertaa vuodessa
  • Laadukas asiakaspalvelu, CGIchannel-itsepalvelukanava käytettävissä 24/7
  • Laaja asiakasyhteisö, jonka kesken pääset jakamaan ideoita tapahtumissa ja Facebookissa

      

cgi-hr-to-the-future_0.jpg

Palkanlaskenta on CGI HR -tuoteperheemme kivijalka. Palkanlaskentaohjelmia voidaan laajentaa helposti esimerkiksi lomien ja tuntitietojen käsittelyyn sekä HR-prosesseja tehostavaan työsuhteen elinkaaren hallintaan. Tehokkuutta saadaan, kun tiedot syötetään siellä, missä on paras tieto ja virheiden mahdollisuus pienenee kun eri tallennusvaiheet minimoidaan.

Operatiivisten toimintojen lisäksi tarjoamme parhaat työkalut myös strategisten HR-toimintojen tueksi esimerkiksi HRD- ja työhyvinvoinnin ratkaisuilla.

Tutustu myös muihin CGI HR -ratkaisuihimme

CGI HR -kokonaisratkaisu

 

hr-employee-workforce-it-system-software

Tarjoamme palkanlaskentaohjelmia myös Palveluna-konseptilla (Software as a Service). Palveluna on kustannustehokas ja joustava tuotantoympäristö, jonka kautta on mahdollista käyttää palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon itsepalvelusovelluksiamme ilman erillisiä työasema asennuksia.

Tarvittaessa hoidamme palkanlaskennan kokonaan puolestanne! Ei huolta sijaisuuksien hoidosta, osaamisen ylläpidosta tai järjestelmien versiopäivityksistä. Siirtämällä HR- ja palkkatoiminnot CGI:lle, asiantuntijoiltanne vapautuu aikaa oikeaan liiketoiminnan kehittämiseen. 

Lue lisää ulkoistuspalveluista

  

application services devops services

Fortum ulkoisti kotimaan palkanmaksunsa

Fortum on ulkoistanut kotimaan palkanmaksutoimintonsa CGI:n hoidettavaksi. Ulkoistuspalvelu kattaa kaikki Fortumin Suomen yksikön palkanlaskentaan ja -maksatukseen liittyvät toiminnot. Niiden piirissä on noin 2 100 fortumlaista. 

Lue lisää

Alma Media uudisti palkkaprosessinsa

Alma Media tarvitsi uuden luotettavan palkkajärjestelmän palkkaprosessien tehostamiseen. Yrityksessä työskentelee noin 2200 henkilöä ja noin 300 ei-työsuhteessa olevaa avustajaa, joilla on käytössä useita erilaisia työehtosopimuksia.

Lue lisää

Metsähallituksen väki seuraa palkkatietojaan CGI:n Palkat Mukana -mobiilisovelluksella

Kun Metsähallituksen kuukauden palkka-ajo on tehty, kaikki pääsevät tunnin sisällä tutkimaan omia nettopalkka- ja muita tietojaan – ja jo päivän pari ennen varsinaista palkkapäivää. 

Lue lisää