Monipuoliset työkalut HR- ja palkkahallintoon

CGI HR -kokonaisratkaisu kattaa kaikki HR- ja palkkahallinnon digitalisoinnin tarpeet. Ratkaisuistamme on helppo rakentaa juuri sinun organisaatiollesi toimiva kokonaisuus.

cgi-hr-portfolio

CGI HR -kokonaisratkaisussa kaikki työsuhteen tiedot ovat käytettävissä rekrytoinnista työsuhteen päättämiseen kertakirjauksella. CGI HR -kokonaisuus rakentuu luotettavan HR Master -tiedon ympärille. Sen hallinta on ydinosaamistamme ja edellytys ajantasaiselle ja luotettavalle henkilöstötiedon hallinnalle. Palkanlaskennan järjestelmät ovat puolestaan ratkaisujemme vahva kivijalka.

Ratkaisujemme helppo käytettävyys on meille tärkeää. HR Analytics näyttää henkilöstötiedot selkeänä kokonaisuutena roolipohjaisesti muokattuna HR:lle, johdolle ja esimiehille. Tiedot syntyvät kuin itsestään järjestelmiin mobiiliratkaisujen ja itsepalveluportaalin kautta tiedon alkulähteellä.

Tutustu tarkemmin CGI HR -tuoteratkaisuihimme

CGI HR -kokonaisratkaisu

Katso kaikki palvelumme HR:lle

 

Blogi: Digitaalinen HR ja työntekijäkokemus

Miten voit parantaa henkilöstön tehokkuutta, tuottavuutta ja työhyvinvointia? Kuinka kehittää työntekijäkokemusta? Ja millaisia ovat parhaat digitaalisen työympäristön ratkaisut?

Lue asiantuntijoidemme blogeja