CGI:n pilvikiihdytyspalvelut tarjoavat asiakkaan täsmälliseen pilvistystarpeeseen sopivia palvelukokonaisuuksia. CGI Cloud Acceleration Servicesin avulla yritys pääsee nopeasti ja tehokkaasti kiinni pilvipalveluiden rakentamiseen ja niiden toimivuuden varmistamiseen.
 

Ketterää kehittämistä liiketoiminnan ehdoilla

Pilvistrategian tuki ja CGI:n kokemukset lukuisista pilveistämishankkeista auttavat asiakasta tekemään perusteltuja päätöksiä ja tukevat organisaatiota kokonaisvaltaisessa muutoksessa. CGI Cloud Acceleration Services mahdollistavat asiakkaalle myös ketterän kehityksen Agile ja Lean -menetelmien käyttöönoton.

Suurena integraattorina ja sovelluskehittäjänä CGI tuntee kaikki merkittävimmät pilviympäristöt kuten – AWS, Azure, Google Cloud, Oracle Cloud ja erilaiset privaattipilvet – sekä niiden varaan rakennetut palvelut. Kun asiakkaalle sopiva pilvialusta on löydetty, sen vahvuuksia ja liiketoiminnallisia mahdollisuuksia arvioidaan suhteessa tarvittaviin pilvikyvykkyyksiin workshopeissa tai CGI:n Digital Sparkissa.

Onnistumisen kulmakiviä ovat palveluasenteen ja -kokemuksen lisäksi palvelun aktiivinen hallinta ja kommunikaatio sovelluskehittäjien ja liiketoiminnan sovellusportfolion omistajien kanssa sekä asiakkaan toimintaympäristön tuntemus.

 

CGI Cloud Acceleration Services auttoi Nokiaa mittavassa pilvitransformaatiossa

Haluatko kuulla lisää CGI Cloud Acceleration Services -palvelusta? Ota yhteyttä asiantuntijaamme Timo Pellikkaan