Älykäs Aromi-sovellus ohjaa kohti ekologista, ravitsevaa ja kustannustehokasta ruokapalvelua.

Aromi - Suunnittele keskitetysti, tuota ekologisesti, tarjoa läpinäkyvästi

Haluatko ylittää ruokailevan asiakkaasi odotukset ruokapalvelusi läpinäkyvyydestä ja ekologisuudesta? Tahdotko varmistaa, että käyttämäsi tieto ja reseptit ovat ajan tasalla? Oletko valmis käyttämään enemmän aikaa asiakaspalveluun ja ruokapalvelun kehittämiseen?

Ruokapalveluammattilaisten kanssa kehitetty ruokapalvelujen toiminnanohjausratkaisumme Aromi tukee ruuanvalmistusta toimialan erityistarpeet huomioiden. Aromi kattaa kaikki ruokapalvelun prosessit myynnistä toimitukseen, raaka-aineiden tilauksista tuotantoon ja ruokatietojen julkaisuun ruokailijalle.

Ekologisuus ja yhteiskuntavastuu ovat meille tärkeitä arvoja. Aromissa hävikin hallinta huomioidaan kaikissa ruokatuotannon vaiheissa. Satokausituotteiden käyttö ruokalistasuunnittelussa on helppoa, mikä tekee aterioista vähemmän ympäristöä kuormittavia ja maistuvampia.

Aromi koostuu eri kokonaisuuksista, joista voit ottaa käyttöön juuri ne modulit, jotka tarvitset. Sovellus on täysin selainpohjainen ja käytettävissä myös mobiililaitteilla. Aromi-asiakkaana voit keskittyä pelkästään sovelluksen käyttöön, me hoidamme loput. Tutustu tarkemmin pääkäyttäjäpalveluumme.

Aromi reseptiikka ja ruokalistasuunnittelu

Aromi tukee ruokapalvelun suunnittelua kokonaisvaltaisesti. Järjestelmässä on resepti- ja ruokalistasuunnittelussa tarvittavat tuotteet, reseptit ja ruokalistat ravintosisältötietoineen.

Aromi Tuotanto

Aromilla suunnittelet monimuotoisen ruokapalvelun tuotannon ja jakelun. Aromin avulla valmistat ruokaa aina ajantasaisilla ja tarpeen mukaisilla tuotantotiedoilla ja resursoit laitteiston ja henkilöstön oikein.

Aromi Hankinta

Aromi mahdollistaa elintarvikkeiden hankinnan sähköisesti sisäisesti ja ulkoisilta toimittajilta. Suunnitellut ruokalistat luovat hankintatarpeen ja elintarvikkeiden saatavuus varmistetaan Ennustepankilla.

Aromi Myynti 

Aromin verkkokaupan omaisessa tilausjärjestelmässä tuotteet saadaan näyttävästi esille ja tilaaminen on käyttäjille nopeaa ja vaivatonta. Tilaajanäkymä vastaa tilaavan asiakkaan tarpeita ja sen kautta voi kerätä näppärästi myös asiakaspalautetta.

eRuokalista

Aromi eRuokalistalla ruokapalvelut voivat viedä kaikkien toimipaikkojen ruokalistat ruokatietoineen omiin kanaviinsa. eRuokalista toimii myös ruokailijoiden tiedotuskanavana.

Aromi Diet

Aromi Diet mahdollistaa kokonaisvaltaisen ravitsemussuunnittelun ravitsemusalan ammattilaisille. Tarkkojen ja ajantasaisten tuotetietojen perusteella rakennetut ruokapäiväkirjat takaavat luotettavat ravitsemuslaskelmat ja sopivan ruokavalion.

 


 

 

Palvelumme tukevat toimintaasi

Aromin avulla tehostat toimintaasi ja ohjaat ruokatuotantoa hallitusti toimialasta riippumatta. Aromi palvelee laajalti ruokapalvelualan yksityisiä ja julkisia toimijoita. CGI:llä on vankka ammattitaito, toimialatuntemus ja tulevaisuuskatseinen teknologiaymmärrys. Toimimme asiakkaan kumppanina osana ruokapalvelutoimijoiden ekosysteemiä.

 

Toimialat

Julkishallinto – Kunnat, kaupungit – Aromi on laajalti käytössä Suomen suurimmissa kaupungeissa ja kunnissa.

Terveydenhuolto – Sairaalat, hoivakodit, kotiateriat – Ruoka on tärkeä osa hoitoa. Aromilla asiakkaille voidaan taata turvallisen ruoan lisäksi eri vaihtoehtoja.

Henkilöstöruokailu – Aromilla tarjoat kattavasti eri vaihtoehtoja suurelle joukolle erilaisia ruokailijoita.

Ravintola-ala – Ravintolat, hotellit, kahvilat, catering-palvelut – Vastasit sitten joko yhden toimipisteen tai suuren ketjun toiminnasta, löydät Aromista ratkaisun haasteisiisi.

Koulutus – Ammattioppilaitokset ja korkeakoulut – Aromi on loistava tukityökalu HoReCa-alan opetuskäyttöön

Elintarvikeala – Valmistava teollisuus – Varusta tuotekehityksesi uusimmilla työkaluilla ja hallitse reseptien välitystä Aromilla.

Maanpuolustus – Aromilla on valmius ohjata myös haastavien olosuhteiden ruokatuotantoa.

Palvelut

Konsultointi – Ruokapalvelualan trendien seuranta, sekä liiketoimintaprosessien analysointi ja kehittäminen.

Asiakasyhteisö – Asiakkaana sinulla on pääsy CGIchannel -asiakasportaaliin ja mahdollisuus osallistua vuosittaiseen asiakaspäiväämme, jossa alan toimijat kohtaavat.

Koulutus – Ruokapalvelualan asiantuntijamme kouluttavat käyttäjiä Aromin tehokkaaseen käyttöön.

Asiantuntijatyö – Asiantuntijamme auttavat sinua konkreettisissa tietojen siirtoon ja ylläpitoon liittyvissä asioissa esimerkiksi järjestelmävaihdon yhteydessä.

Projektihallinta – Kokeneet projektipäällikkömme ohjaavat erilaiset asiakasprojektit maaliin ajallaan ja budjetissa.

Helpdesk – CGI:n laaja asiantuntijaverkosto auttaa sinua selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti.

Aromi palveluna - Ruokapalvelujen kokonaispalvelu ”avaimet käteen” -periaatteella.

Ruokapalvelupäällikön opas - Varmista maksuttomalla oppaalla, että ruokapalvelusi asiakkaat saavat ravitsevaa, tasalaatuista ja ekologisesti valmistettua ruokaa kilpailukykyisin kustannuksin tuotettuna.

Ratkaisut

Reseptiikka ja ruokalistasuunnittelu

Tuotanto

Hankinta

Myynti

eRuokalista

Aromi Diet

Aromi Palveluna

 

 

AROMI

 

 

Ruokapalvelupäällikön opas

Haluaisitko johtaa ruokapalvelun toimintaa tarkemmin datan pohjalta ja optimoida tuotantoa tehokkaasti, asiakkaan tarpeet huomioiden? Ruokapalvelupäällikön oppaalla varmistat, että asiakkaasi saavat ravitsevaa, tasalaatuista ja ekologisesti valmistettua ruokaa kilpailukykyisin kustannuksin tuotettuna.

Lataa opas

 

Webinaari: Johda ruokapalvelua tiedolla

Älykkäällä digitaalisella sovelluksella pääset hyödyntämään tietoa fiksusti ja mahdollistat kestävän, kustannustehokkaan ja asiakkaitaan varten toimivan ruokapalvelun. Lataa webinaaritallenne!

Lataa tallenne