Ruokapalvelutoimijalle tuote- ja palvelusuunnittelu voi olla aikaa vievää. Se vaatii tekijältä kustannustietoisuutta sekä tuotannollista ja ravitsemuksellista osaamista. Ruokailijat odottavat laadukasta ruokaa, syvempää tietoa aterioista ja mahdollisuutta vaikuttaa ruokalistaan. Lisäksi ruokapalvelun suunnittelua monimutkaistavat:

  • erityisruokavaliot
  • paine toimia ekologisesti
  • budjetti
  • toimijoiden väliset sopimukset
  • lainsäädäntö ja ravitsemussuositukset
  • laajat tuotevalikoimat
  • erilaiset tuotantotavat ja pitkät toimitusketjut

Aromi tukee ruokapalvelun suunnittelua kokonaisvaltaisesti. Aromissa on kootusti asiakkaan tarvittavat tuotteet, reseptit ja ruokalistat. Taustalla on laaja nykyaikainen tuotevalikoima ajantasaisine ravintosisältötietoineen.

 

ASIAKASHYÖDYT

 

Ajansäästö - Ruokalajien pohjatietojen avulla reseptien teko on nopeaa ja kertaalleen tallennettu tieto on hyödynnettäessä uusia reseptejä tehtäessä. Ruokalistat suunnitellaan kiertäviksi ja niistä saadaan tarvelaskenta, joka toimii kauppalappuna helpottamaan tilaamista.

 

Asiakaslähtöisyys - Vakioidun reseptiikan avulla ruokapalvelu tuottaa toistuvasti tasalaatuista, maukasta ja ravitsemukselliselta laadultaan hyvää ruokaa. Järjestelmän automatisoitujen prosessien avulla tuoteseloste, ravintoarvo- ja soveltuvuustiedot ovat ajantasaisia ja luotettavia.

 

Ekologisuus - Aromi ohjaa satokauden mukaista ruokalistasuunnittelua. Hävikkiä voidaan pienentää hyödyntämällä kertyvää historiatietoa menekistä.

 

Talouden hallinta - Ajantasaisen kustannustiedon avulla järjestelmästä näkee myös todelliset kustannukset

Muut Aromi ratkaisut

Tuotanto

Hankinta

Myynti

eRuokalista

Aromi Diet

Aromi Palveluna

 

Lataa Ruokapalvelupäällikön opas: Näin johdat ruokapalvelua tehokkaasti tiedon pohjalta. Ota selvää, miten Aromi vastaa ruokapalvelutoimialan tulevaisuuden haasteisiin.