Aromin eRuokalista tuo ruokalistat suoraan asiakkaidesi käyttöön verkkosivuillesi. eRuokalista säästää aikaa vähentämällä saman tiedon kirjaamista useampaan paikkaan.

Aromi e-Ruokalista

Yhtä useampi ruokapalvelun asiakas on tietoinen ruoan ekologisuudesta ja ravitsemuksellisuudesta. Asiakkaat haluavat tarkkaa tietoa lounasvaihtoehdoista ja ruoan sisältämistä ravintoarvoista. Lisäksi tiukentuva lainsäädäntö velvoittaa toimijoita ilmoittamaan yksityiskohtaisempia tietoja tarjottavasta ruoasta.

Ruokapalvelutoimijalle ruokalistojen julkaiseminen kuuluu ruoan teon lisäksi päivittäisiin työtehtäviin ja usein samaa tietoa viedään moneen eri paikkaan asiakkaiden saataville. Manuaalisesti ruokalistoja syöttäessä kuluu arvokasta työaikaa ja usein riskinä ovat näppäilyvirheet.

Aromin eRuokalistan avulla ruokalistojen julkaiseminen organisaation omilla verkkosivuilla onnistuu nopeasti, kun tieto kulkeutuu eRuokalistalle suoraan Aromiin syötettyjen taustatietojen pohjalta.

Aromin eRuokalista on kehitetty asiakaslähtöisyyttä ajatellen. Asiakkaasi näkevät Aromin eRuokalistan kautta vain oman organisaation listat. Valmiissa keittiölistassa on huomioitu ravintolan noudattamat erityisruokavaliot ja allergeenit sekä ruokailijaryhmä, mille lista on tehty.

Keittiölista julkaistaan ravintolan eRuokalistalle, jonka teeman saa muokattua organisaation omin värein ja kuvin.

eRuokalistalla näkyvät kaikki ruokalistalle määrittämät reseptit, ruokavaliot, allergeenit ja erilaiset merkinnät. Ekologisuudesta kertoo muun muassa Aromin satokausi-merkintä, kun reseptillä on käytetty sen hetkisiä satokausituotteita. Sydänmerkin ravitsemukselliset kriteerit täyttävän aterian kohdalle puolestaan voidaan kiinnittää sydänmerkki-symboli. Lisäksi voidaan itse määrittää, kuinka pitkälle asiakkaat näkevät ravintolasi ruokalistat viikkotasolla.

Asiakkaiden näkymään siirtyy Aromista myös ravintolan yhteystiedot ja ajankohtaiset kampanjat

Kampanjalle saadaan määriteltyä voimassaoloaika ja kuvaus, johon on mahdollista liittää myös kuva. Lisäarvoa eRuokalistalle tuo myös ravintolasi sosiaalisen median tilien liittäminen, joiden kautta asiakkaat pystyvät myös seuraamaan ravintolasi toimintaa.

Järjestelmä tuo lakien ja säädösten vaatimat, ilmoitettavat asiat ruoasta asiakkaan saataville verkkoon ja mobiiliin. eRuokalista on visuaalinen ja asiakkaan helposti käytettävä. Ruokapalvelutoimija huolehtii vain tarvittavien tietojen määrittämisestä Aromiin ja tietenkin itse ruokalistojen suunnittelusta.

eRuokalista vapauttaa merkittävästi ruokalistojen syöttämiseen menevää aikaa ja ruokapalvelutoimija voi keskittyä entistä paremmin laadukkaaseen asiakaspalveluun ja tuottamaan maukasta ruokaa asiakkaille.