Aromi eRuokalista tuo ruokalistat suoraan asiakkaidesi käyttöön verkkosivuillesi. eRuokalista säästää aikaa vähentämällä saman tiedon kirjaamista useampaan paikkaan.

Aromi e-Ruokalista

 

Digitaalisiin palveluihin tottuneet asiakkaat vaativat aterioistaan tarkkaa ja läpinäkyvää tietoa, jonka täytyy olla jatkuvasti saatavilla. Jos ruokalistoja laaditaan käsin, se vaatii paljon työtä ja listalle voi päätyä kirjoitusvirheitä. Koska listat tehdään käsin, se rajoittaa myös jaettavan tiedon määrää. Listojen julkaisu on usein myös tietyn ihmisen varassa, mikä on riski.

eRuokalistalla ruokapalvelut voivat viedä kaikkien toimipaikkojen ruokalistat omiin kanaviin napin painalluksella.

Asiakkaat voivat mobiililaitteellaan tarkastella paitsi viikon ruoat, myös ruoan allergeenit, ravintoarvot sekä ainesosat. Lisäksi asiakkaille voidaan kertoa symbolein, onko tarjotussa ateriassa käytetty satokauden kasviksia tai täyttääkö se esimerkiksi Sydänmerkki-kriteerin.

Selainpohjainen sivu toimii myös tiedotuskanavana, johon on mahdollista linkittää sosiaalisen median kanavat. Asiakkaat voivat myös antaa eRuokalistan kautta arvokasta palautetta.

Tutustu blogiin: Ruokapalvelu, viestitkö ruokailijalle selkeästi ruokalistastasi ja aterioiden sisällöstä?

 

ASIAKASHYÖDYT

 

Ajansäästö - Toistuvan rutiinityön poistumisen myötä työntekijöille vapautuu aikaa arvokkaaseen työhön. Mitä enemmän toimipaikkoja ruokapalvelulla on, sitä enemmän aikaa säästyy.

 

Luotettavuus - Aromin automaatio takaa, että aterioiden tiedot ovat ajantasaisia ja luotettavia. eRuokalista kertoo aina asiakkaille, mitä huomenna syödään.

 

Läpinäkyvyys - Tiedonjanoisimmatkin asiakkaat löytävät tarvitsemansa tiedon eRuokalistasta, mikä lisää luottamusta palveluun. Asiakkaille voidaan viestiä myös esimerkiksi ruoan alkuperästä.

Muut Aromi ratkaisut

Reseptiikka ja ruokalistasuunnittelu

Tuotanto

Hankinta

Myynti

Aromi Diet

Aromi Palveluna

 

Lataa Ruokapalvelupäällikön opas: Näin johdat ruokapalvelua tehokkaasti tiedon pohjalta. Ota selvää, miten Aromi vastaa ruokapalvelutoimialan tulevaisuuden haasteisiin.