SAPin toiminnanohjausjärjestelmä uudistuu. SAP S/4HANA ei ole vain päivitetty versio edeltäjästään, vaan täysin uusi ERP- eli toiminnanohjausratkaisu, joka tarjoaa edeltäjiinsä verrattuna ratkaisevasti lisää suorituskykyä ja huomattavasti paremman käyttäjäkokemuksen.

Miten päästä alkuun nykytilasta kohti tiedon valtatietä? Miten yrityksen johdolle saadaan varmuus siitä, että matka kohti SAP S/4HANA -teknologiaa saadaan turvallisesti ja ennakoiden vietyä maaliin?

Matkanteon suunnittelua ja seurantaa helpottaa tiekartta, tässä tapauksessa SAP S/4HANA roadmap. Se on johdonmukainen, kokemuksiin perustuva opas niin liiketoiminnan kuin tietohallinnon käyttöön. Tiekartta koostuu eri vaiheista, joilla kaikilla on suuri arvo onnistuneeseen S/4HANA-hankkeen läpiviemiseen. Lataa opas ja arvokkaita vinkkejä matkalle S/4HANAan!

Lataa opas (pdf) maksutta täyttämällä oheinen lomake: 

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen myynti.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedot tietosuojaselosteestamme. Lähetä pyyntösi osoitteeseen privacy@cgi.com (englanniksi) tai gdpr.fi@cgi.com (suomeksi). Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Tapauksista, joissa CGI ei käsittele pyyntöäsi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

CGI Opas SAP S/4HANAan