Toiminnanohjausta kasvaville ja keskisuurille yrityksille

Microsoft Dynamics NAV on helppokäyttöinen ja helposti muunneltava talouden- ja toiminnanohjauksen ratkaisu. Se on toimialariippumaton ja kehitetty erityisesti keskisuurten ja kasvavien yritysten tarpeisiin. Dynamics NAV auttaa automatisoimaan ja yhdistämään myynnin, ostot, operatiiviset toiminnot, taloushallinnon sekä varasto- ja huoltohallinnan. Ratkaisulla on yli 1 500 000 käyttäjää yli 90 000 yrityksessä ja 150 maassa.

 
Minimanin myymäläuudistuksen yhteydessä nykyistä LS NAV -kassaratkaisua laajennettiin itsepalvelukassatoiminnallisuudella, jossa perinteisen pikakassan lisäksi otettiin käyttöön itsepalvelulinjakassa. Ratkaisussa korostuu etenkin asiakaslähtöisyys ja helppokäyttöisyys.

 

Ratkaisu liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin

Dynamics NAV skaalautuu helposti muutaman käyttäjän ratkaisusta aina satojen käyttäjien tehokkaaksi toiminnanohjausjärjestelmäksi. Valmiit integraatiot muihin Microsoft-sovelluksiin, kuten Office, SharePoint ja Dynamics 365, helpottavat ja tehostavat työskentelyä.

Dynamics NAV muokkautuu liiketoiminnan muutosten mukaisesti: alkuun voi valita vain tarpeellisimmat toiminnot kattavasta sovellusaluekokonaisuudesta, johon kuuluvat taloushallinto, tuotanto, logistiikka, asiakkuudenhallinta ja huoltohallinto. Ratkaisuun on helppo liittää lisätoimintoja tarpeiden muuttuessa ja vaatimusten kasvaessa. Lisäarvoa ja monipuolisuutta tuovat myös toimialakohtaiset Microsoftin globaalien kumppanien tarjoamat laajennukset. Järjestelmä liittyy osaksi Microsoft Dynamics 365 -kokonaisuutta.

Miksi CGI:n Dynamics NAV?
  • Järjestelmä on monipuolinen ja joustava ja se voidaan asentaa paikallisille palvelimille tai pilviympäristöön.
  • Käyttöliittymä on helposti omaksuttava, tehokas ja tuttu Office-sovellusten käyttäjille. Roolipohjainen ja personoitava käyttöliittymä skaalautuu eri työasemille ja päätelaitteille.
  • API-rajapinnat ja Web Services -tekniikat mahdollistavat monipuolisen liitettävyyden muihin sovelluksiin.
  • CGI:llä on Suomen laajin NAV-asiantuntijaryhmä, noin 80 asiantuntijaa sekä pitkä toimituskokemus usealle toimialalle perustuen laadukkaisiin, vakioituihin ja sertifioituihin toimitusmenetelmiin.
Lisäarvoa CGI:n NAV-komponenteilla

Lisäarvokomponentit ja -ratkaisut auttavat muokkaamaan järjestelmää ilman asiakaskohtaisia räätälöintejä. Komponentit ovat saumaton osa ohjelmistoa ja niitä kehitetään vastaamaan asiakkaidemme kotimaan ja kansainvälisten liiketoimintojen tarpeisiin.

CGI:n Microsoft Dynamics NAV -ratkaisu

Käyttöympäristö valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Valittavana on perinteinen On-premise -asennus, CGI:n NAV Private Cloud -palvelu, jossa sovellus tarjotaan palveluna CGI:n suomalaisista konesaleista tai Microsoft Azure -pilvipalvelu.

 

Määrääkö muutos vai sen johtaja? Miten toiminnanohjaus muuttui kasvun jarrusta liiketoiminnan ajuriksi? Lataa maksuton oppaamme ja tutustu nykyaikaisen toiminnanohjauksen mahdollisuuksiin.

Lataa eKirja

 


Kiinnostuitko? Katsotaan yhdessä, miten CGI:n Dynamics NAV mahdollistaa sinunkin liiketoimintasi kasvun - nyt ja tulevaisuudessa. Ota yhteyttä!