Datan hyödyntäminen tekoälyn avulla tekee saman kuin ATK 80-luvun loppupuolella: se mullistaa liiketoiminnan ja ihmisten tavat tehdä töitä: päätökset pohjautuvat faktatietoon ja rutiinitehtävät voidaan hoitaa entistä nopeammin ja ilman pelkoa inhimillisistä virheistä. Tämä vaatii muutosjohtajilta uusia ajatusmalleja ja avarakatseisuutta ottaa ...

Digitalisaation avulla kilpailuetua toiminnanohjaukseen

Yrityksen IT:n kehittämisen perusta on hyvään käyttökokemukseen perustuva toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa saumattoman tiedonkulun sekä mm. tekoälyn hyödyntämisen oikean ja ajantasaisen tiedon perusteella. Tärkeitä ominaisuuksia ja vaatimuksia järjestelmälle ovat lisäksi:

  • Asiakaskeskeisyys: Mobiilipäätteiden ja muiden älykkäiden laitteiden ansiosta henkilöstöllä on käytössään toiminnanohjauksen tarjoamat tiedot ja palvelut reaaliaikaisesti suoraan asiakasrajapinnassa.
  • Tiedon läpinäkyvyys: Henkilöstöllä on käytössään kaikki omissa työtehtävissä tarvittavat tiedot, dokumentit ja analyysit helposti hyödynnettävässä muodossa. Tietoa voidaan jakaa ketterästi kollegoiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.
  • Joustavuus ja laiteriippumattomuus: Toiminnanohjausjärjestelmään on pääsy ajasta ja paikasta riippumatta, käyttäjälle luontevalla päätelaitteella.
  • Automaation hyödyntäminen: Toistuvat rutiinitehtävät automatisoidaan, jotta henkilöstö voi keskittyä parhaiten lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.
 

Integraatiot laajentavat toiminnanohjausjärjestelmän käyttöalaa

Sen sijaan, että toiminnanohjausjärjestelmää laajennetaan mahdollisimman monelle osa-alueelle, on oleellisempaa huolehtia reaaliaikaisista ja avoimista rajapinnoista sekä liitettävyydestä ulkoisiin palveluihin ja sovelluksiin. Pilvipalvelut, kuten esimerkiksi monet CRM- ja verkkokaupparatkaisut, muodostavat yhdessä toiminnanohjausjärjestelmän kanssa saumattoman sovelluskokonaisuuden.

Käyttäjille palvelupohjainen lähestymistapa tarkoittaa helppokäyttöisyyttä, lisääntyvää rutiinisuoritusten automatisointia sekä ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatonta toimintamallia.

Toimitamme toiminnanohjauksen ratkaisuja lukuisille eri toimialoille sekä perinteisesti että SaaS- tai Pilvipalveluina. Teknologiat valitsemme tapauskohtaisesti. Tutustu ratkaisuihimme:
 

CGI:n toiminnanohjausratkaisut

Aromi ruokapalveluiden toiminnanohjausjärjestelmä
C9000 teollisuuden toimialalle
CGI Profio360 projektiohjautuvaan liiketoimintaan
Dafo tekstiili- ja muotialalle
eGD ja G10 graafisen alan yrityksille
Essi verkkokaupan ratkaisu
Gemini terveydenhuollon ratkaisu
IT4Cargo kuljetusten hallintaan ja tulliasiointiin
Koki kiinteistötietojärjestelmä
Kolibri energia- ja vesitoimialalle
Mobilog liikkuvaan työhön
Powered teollisuuden toimialalle
Raindance talouden- ja toiminnanohjaus
Sonet Premium yrityksille ja yhteisöille

Kumppaniratkaisut

Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics NAV
LS Nav
SAP
SAP S/4HANA

 

MÄÄRÄÄKÖ MUUTOS VAI SEN JOHTAJA?

Miten toiminnanohjaus muuttui kasvun jarrusta liiketoiminnan ajuriksi?

Älä anna muutoksen viedä, vaan valitse kuskin paikka ja ota ohjat omiin käsiisi! Lataa maksuton oppaamme ja tutustu nykyaikaisen toiminnanohjauksen mahdollisuuksiin muutostilanteissa.

Lataa eKirja