Moilas Oy halusi sujuvoittaa tuotantonsa suunnittelua ja ohjausta ja löytää toiminnanohjausjärjestelmän, joka tukee liiketoimintaa monipuolisesti. Ratkaisuksi valittiin Microsoft Dynamics NAV -elintarvikeohjelmisto, jossa yhdistyy globaali toiminnanohjausjärjestelmä ja toimialaosaaminen.

Prosessi- ja elintarviketeollisuudessa paine toiminnan tehostamiselle on suuri. Ennakoimalla voi tunnistaa omaan yritystoimintaan vaikuttavat muutokset ja toteuttaa muutosten vaatimat toimenpiteet ajoissa. Tiedon ja teknologian rooli muutosten tunnistamisessa on keskeinen.

Ymmärrämme elintarviketeollisuuden ekosysteemin ja raaka-ainekaupan prosessin, ja tarjoamme toimialan erityisvaatimuksiin vastaavat ratkaisut.

Tutustu tarjontaamme:

Toimialaratkaisut

CGI HR - kokonaisratkaisumme HR- ja palkkahallintoon

CGI raaka-ainekaupan ratkaisu

Digitaalinen murros

Kyberturvallisuus

Microsoft Dynamics NAV Elintarvike (esite) 

Data ja analytiikka

Toiminnan- ja valmistuksenohjaus 

Tulliasiointi ja kuljetussuunnittelu 

Työvuorosuunnittelu

Aromi - ruokapalveluiden toiminnanohjausjärjestelmä

 

 

CASE Olvi

Parempia digitaalisia asiakaskokemuksia ja tehoa myyntiin

Olvin uudella verkkokaupalla haluttiin sujuvoittaa asiointia, tehostaa tilausprosessia ja parantaa asiakaskokemusta. Rinnalle luotiin myös promootiotyökalu helpottamaan tuote-esittelyiden järjestämistä ja raportointia sekä mobiilisovellus Olvi SalesApp tukemaan kenttämyyntiä.

Lue, miten Olvi päivitti B2B-verkkopalvelunsa digiaikaan!

 

Tutustu Olvin tapaukseen

 

 

CASE Raisio SAP S/4HANA

ERP-hanke, joka onnistui yli odotusten

Elintarvikeyhtiö Raisio päivitti SAP-järjestelmänsä uuden sukupolven SAP S/4HANAan ja uudisti samalla toiminnanohjaustaan ketterämmäksi sekä reaaliaikaisti taloushallinnon ja logistiikan toimintojaan. Ratkaisun avulla Raisio voi myös tuoda helppokäyttöiset ja mobiilit käyttöliittymät erilaisille käyttäjäryhmille.

Tutustu tapaukseen, ja poimi vinkit tähtiluokan ERP-hankkeeseen!

 

Tutustu Raision tapaukseen

 

 

MÄÄRÄÄKÖ MUUTOS VAI SEN JOHTAJA?

Miten toiminnanohjaus muuttui kasvun jarrusta liiketoiminnan ajuriksi?

Älä anna muutoksen viedä, vaan valitse kuskin paikka ja ota ohjat omiin käsiisi! Lataa maksuton oppaamme ja tutustu nykyaikaisen toiminnanohjauksen mahdollisuuksiin muutostilanteissa.

Lataa eKirja